Network Marketing

network marketingLifewave benytter salgsformen Network Marketing. Nogle kalder det også for Multi-level marketing eller relations marketing.

Network marketing er en lovlig og anerkendt metode til at sælge sine produkter i det meste af verden – også i Danmark.

Kendte Network Marketing firmaer er for eksempel Tupperware, som har markedsført deres produkter på denne måde i over 60 år. Men også virksomheder som Herbalife, Nu Skin og Amway er blandt de Network Marketing virksomheder der benytter denne form for markedsføring

Nogle tror at Network Marketing og Pyramidespil er det samme. Det er ikke korrekt. Ifølge ombudsmanden i Danmark, er pyramidespil karakteriseret ved at der IKKE er fysiske produkter involveret i køb/salgs processen. Network Marketing er derimod en salgsmetode, hvor der ALTID udveksles varer for de penge der købes for.

I denne video forklarer en dansker hvordan Network Marketing virker – uanset hvilket selskab du vælger at samarbejde med. Han giver en god og sober forklaring af konceptet og hvorfor det virker.

Network Marketing og relations marketing

Vi laver alle relations marketing ind imellem. Det kan f.eks. foregå når vi fortæller en ven om et produkt vi har købt, som vi synes godt om. Det kan så ske at vennen køber produktet bagefter, men det får vi ikke noget ud af – andet end glæden selvfølgelig 🙂

I Network Marketing får anbefaleren derimod en “bid af kagen” når et produkt bliver solgt fra fabrikanten til slutbrugeren.

Der er blandt andet råd til at fabrikanten kan sende penge til deres “anbefalere” fordi udgiften til eksport/import, grossist og detail led forsvinder når en vare sendes direkte fra fabrik til forbruger.

En anden årsag til at network marketing virker er, fordi der ikke skal reklameres for produktet på normal vis. Reklame udgør en stadig stigende andel af virksomheders udgifter i forbindelse med “branding” af deres varer.

Flere og flere er trætte af reklamer, fordi de benytter teknikker til at påvirke os til at købe. I stedet for at lade os træffe beslutningerne på et oplyst grundlag, forsøger man at påvirke forbrugere til at beslutte sig ved hjælp af følelser og ikke på baggrund af den reelle værdi en given vare har for den person der køber varen.
 
I denne video kan du se hvorfor Network Marketing er bedre
Videoen er tekstet på dansk – klik på tekst ikonet og vælg dansk.
 

 

Network Marketing Success er ærligt!

For mig at se er Network Marketing mere ærligt end almindeligt salg – simpelthen fordi du som regel ikke får lov til at købe produkterne før du har afprøvet dem, og du er tilfreds. Det ville du aldrig opleve i en almindelig forretning.

Og så er er der efter min mening også tale om en mere retfærdig fordeling af goderne – mange selskaber i Network verdenen giver 50% eller mere tilbage til anbefalerne af produkterne, så det ikke er en hel masse unødvendige led der forgyldes, men en forretning hvor sælger – kunde og anbefaler alle får noget ud af det.

Og sidst men ikke mindst så er der som regel tale om produkter af meget høj kvalitet set i forhold til andre – sammenlignelige – produkter på markedet. Igen er årsagen at der er plads til bedre kvalitet når der ikke skal bruges så mange penge på alle de ekstra led der findes i en almindelig forretningsgang i modsætning til Network Marketing.

Her er en lille sjov video om hvordan nogle mennesker tror at Network marketing er det samme som pyramidespil…

Du skal selv finde den virksomhed du gerne vil arbejde sammen med, men Network Marketing kan give dig en meget stor grad af personlig og økonomisk frihed.


3 kommentarer til “Network Marketing
  1. Lisbeth Andersen siger:

    Hylende morsom OG rammende! Love it!

Skriv et svar