NWM Professionel

Her finder du de optagede webinarer fra undervisningsserien
“Bliv Network Marketing Profesionel på under et år”

1 webinar i serien – Om programmering – START 2 minutter inde.
Kommentarer er velkomne. Læg også jeres “Hvorfor” og Hvad der kan få jer til at stoppe i kommentarerne.

Webinar del 2 – om den perfekte karriere, at blive professionel og den første færdighed – at finde emner.

Webinar del 3 – den anden færdighed: Om at invitere (del 1)

Webinar del 4 – den anden færdighed: Om at invitere (del 2)

Webinar del 5 – den anden færdighed: Om at invitere (del 3)

Webinar del 6 – Den 3 færdighed: At præsentere dit produkt eller din mulighed for dine emner.

Link til “A call to action” af Eric Worre

Webinar 7 – den 4 færdighed: At følge op

Webinar 8 – den 5 & 6 færdighed: At lukke emnet, og starte den nye distributør op.

Webinar 9 – den 7 færdighed: At invitere til møder og events + afsluttende gennemgang


9 kommentarer til “NWM Professionel
 1. Lisbeth Andersen siger:

  En rigtig god start på vejen mod at blive proff. Jeg er glad for at være en del af dette, det bliver stort!

 2. Erika Lorentsen siger:

  Mit hvorfor – det som får mig til at blive ved i Lifewave med NWM:

  Jeg tænder på at være med til at formidle nytænkende, genial, seriøs sundhedsteknologi, som giver svar på mange af de helse problemer, der nedsætter menneskers livskvallitet og som vores sundhedsvæsen ikke har gode svar på. Jeg er især glad for at Lifewave tilbyder overskuelige løsninger, uden bivirkninger, som den enkelte kan bruge selv.
  Jeg ser det også som en stor fordel for mig, at jeg på det lange sigt, kan få en stigende passiv indtægt. Jeg vil gerne have økonomisk frihed og kunne hjælpe mine børn og invitere dem.
  Samtidig finder jeg det stimulerende, at jeg ved at være distributør for Lifewave, må tilegne mig ny viden og udfordre mine barrierer.
  Det er spændende at netværke og møde nye mennsker og skønt at være en del af så sympatisk en virksomhed som Lifewave.

  Hvad kan få mig til at stoppe?
  Jeg tror jeg var stoppet, hvis noget skulle få mig til det. Men måske hvis Lifewave lavede produkter, som jeg ikke kunne gå ind for og hvis jeg til trods for en god og seriøs indsats ikke kunne tjene penge på det, så ville jeg nøjes med at blive engros kunde.

 3. Erika Lorentsen siger:

  Problemer:

  Jeg kan ikke lide at tage penge for produkterne(sygeplejerske og ikke vant til at bede om penge for min indsats fra mine patienter)

  Fordel ved det problem, er at jeg har let ved at forære noget til mennesker, og det kan være en god måde, at blive inviteret på, at man får noget gratis.

  Sponser, der har været i krise og derfor svigtet.

  Fordelen ved det har været, at jeg har fået kontakt til andre i min uplinie(Lili) og jeg har været godt til at tage kontakt til andre i andre netværk og få hjælp fra dem, f.eks. omkring plasterne. Ligeledes har jeg fulgt undervisning og er allerede nu efter 8 måneder ret god til plasterne. Det har også givet mig en forståelse for, at det er vigtig at være en aktiv sponsor og følge op på mine downlines, også når de er ved at give op. Det har Lili gjort og det har været meget positivt for mig.

  Passive uplinies der nærmest ikke signer nogen op i powerben:

  Jeg er blevet klar over at jeg selv om tage ansvar for om jeg får noget ud af det her, og det er nok godt nok på det lange sigt.

  Uerfaren med NWM og modstand imod at sælge:

  Det gør det nemmere for mig at huske på, at jeg ikke sælger, men giver mine positive erfaringer med Lifewaves produkter videre til andre, og at det er vigtigt, at jeg er autentisk og ærlig, når jeg fortæller om Lifewave.
  Jeg har måttet gøre noget mere målrettet(f.eks. følge det her seminar) omkring NWM og det tænker jeg kan komme mine downlines til gode og gøre mig til en bedre netværker.

 4. Lars Alcoat siger:

  Der er mange grunde til hvorfor jeg er i Lifewave men hvis jeg skal naevne 1 som er staerk nok til at staa alene er det ökonomisk uafhaenighed. Det er motiverende at betragte andre i Lifewave som har gjodt det som jeg ogsaa önsker mig. De har gjordt det med de samme forudsaetninger og produkter som staar mig til raadighed, alsaa er det muligt i Lifewave ogsaa for mig.

  Hvad kan faa mig til at stoppe med NWM:
  Ingenting! Hvis den store lottogevindst kommer kan det godt vaere at jeg ikke vil bruge saa meget energi i NWM men det er den enste vej frem for mig. Jeg kan ikke faa

 5. Lars Alcoat siger:

  Jeg kan ikke faa öje paa et sted hvor jeg kan faar de muligheder og opbakning som Lifewave og mit team tilbyder mig.

 6. Lars Alcoat siger:

  Mit problem er: At jeg har et meget lille netvaerk her og har svaert ved at skabe kontakt uden for dette. Men det er jo kun et spörgsmaal om tid saa har jeg lavet et hul i “muren” og saa kommer ringene i vandet uden for denne mur.

 7. Laila Czyzewska siger:

  Jeg synes det er super fedt Ejvind gider at fordanske Eric Worre, det gør at selv dem der ikke er gode til engelsk her i DK kan være med. Jeg har længe gået og haft fornemmelsen at der var noget der ude der måtte kunne undervise om NW så det er håndgribeligt og lige til.

 8. Else Gurli Christensen siger:

  En fantastisk god start på vejen mod at blive proff. Jeg er meget glad for at være med.

 9. Else Gurli Christensen siger:

  JEG KAN SLET IKKE HOLDE OP, FOR DET ER SJOVT.

Skriv et svar