Energi plaster

Energi plaster fra Lifewave – Energy Enhancer

Energi plasterEnergi plaster er udviklet til at genskabe og styrke dit energi flow i kroppen, og derved understøtte naturlige processer i kroppen som:

  • forbedrer din krops udholdenhed, styrke, balance og fleksibilitet
  • optimerer dine indre organers funktionsdygtighed

Brug Energi plaster hvis du ønsker bedre muskelstyrke, bedre udholdenhed, større fleksibilitet i leddene, bedre balance, mere energi, bedre fedtforbrænding. Energi plastret afhjælper tillige træthed, vejrtrækningsproblemer, hukommelsesproblemer, forkølelse, influenza, kroniske smerter o.a. Studier har endda vist at det genskabte energiflow får hjertet til at slå bedre.

Akupunktur på hånd

Vil du prøve gratis?

Vi bruger Energi plaster til at teste om Lifewave plastrene virker på dig. Hvis det gør, så virker de øvrige 6 plastre også. Kom og prøv Energi plaster gratis på et intromøde. Datoer for næste intromøde

Lifewave plastrene virker på 9 ud af 10

De virker ved at åbne for energi gennemstrømningen i kroppens meridianer, så kroppen kan hele sig selv og komme i balance. Lifewave plastre kan sammenlignes med akupunktur uden nåle eller energiterapi. Plastrene virker både på mennesker og dyr. Det underbygges af mere end 70 studier og dobbeltblind og placebo undersøgelser. Læs mere

Energi plaster er let at bruge

Energi plastret aktiverer akupunkturpunkterne i en radius af 9 cm, så det er nemt at ramme det meridianpunkt på kroppen, der skal aktiveres. Der medfølger en lille folder, som tydeligt viser hvor de skal placeres. Det er individuelt hvor længe man skal bruge plastret, før balancen er genoprettet. Det kan svinge fra 24 timer til måneder.
Påsæt energi plaster efter anvisningen i manualen der medfølger. I løbet af få sekunder til nogle minutter vil energien og fleksibiliteten øges, eller smerten aftage eller helt forsvinde. Området omkring smerten kan enten føles kold, varm eller du kan mærke en svag pulsering, der indikerer at energien begynder at strømme frit og selvhelingen er i gang.

BEMÆRK
Selv om smerten forsvinder, så husk at mærke efter, at alt er som det skal være.
Opsøg eventuelt din læge, for at få stillet en diagnose, før du henvender dig til os.

Placering af plastre på Dansk. Højreklik for at hente her – 3 MB (Gem link som…)

 

Video om energi plaster med danske undertekster


0 kommentarer til “Energi plaster
2 Pings/Trackbacks for "Energi plaster"

Skriv et svar