Webinar – hvordan?

Webinar
Her på siden kan du melde dig til at se webinarer fra Powerpatch.

Du kan vælge mellem 3 modeller i øjeblikket.

Webinar Model 1 koster kr. 50 – Du får adgang til 3 forskellige møder. Model 1 gælder 1 måned.

Webinar Model 2 koster kr. 150 for adgang til nuværende og kommende møder og live/optagede webinarer. Model 2 gælder 1 år.

Webinar Model 3 koster kr. 300 for adgang til “Bliv Network Marketing Professionel”, samt nuværende og kommende webinarer. Model 3 gælder 1 år.

Model Køb her
Model 1 koster kr. 50 for adgang til møder og optagede webinarer i en måned.
Model 2 koster kr. 150 for adgang til webinarer i et år. Her får du adgang til de webinarer der er lavet, og dem der kommer i årets løb. Det gælder alle optagede Lifewave webinarer.Model 3 koster kr. 300 for adgang til “Bliv Marketing Professionel”, samt øvrige webinarer i et år. Her får du adgang til de webinarer der er lavet, og dem der kommer i årets løb. Det gælder alle optagede webinarer.Hvad er et webinar?

Et webinar er enten en direkte udsendelse af undervisning eller en optaget video af en undervisningssituation. Webinar kan sammenlignes med seminar – bare på web. Det vil sige at undervisningen kommer gennem computeren, hvor du selv kan bestemme hvor og hvornår du gerne vil undervises – med mindre der er tale om et direkte webinar.

Definition af webinar fra Wikipedia

Webkonferencer henviser til en tjeneste, der giver mulighed for at dele konference begivenheder med folk der ikke er til stede når det foregår. Disse er undertiden benævnt webinar eller, for interaktive konferencer, online workshops. Generelt er tjenesten gjort mulig ved internetteknologier, især på TCP / IP-forbindelser. Denne service giver real-tids og punkt-til-punkt kommunikation samt multicast meddelelser fra én afsender til mange modtagere. Webinar tilbyder information gennem tekstbaserede beskeder, samt tale-og videochat, der deles samtidig, på tværs af geografisk spredte lokaliteter. Webinarer kan bruges til møder, kurser, foredrag, eller korte præsentationer fra enhver computer.

Pengene går til dækning af webserver og trafik.


Skriv et svar