Theta One – Corsentials

Theta ONE og Corsentials er blevet lanceret i Danmark

Dette fantastiske produkt er nu på markedet. I videoen herunder får du de første udtalelser fra folk som har prøvet produktet for første gang, og fra nogle der har prøvet det i lidt længere tid.


Systemet kaldes Corsentials, og består af følgende 3 dele. Theta One ernæring, Theta Activate, som forårsager at ernæringen optages på få minutter, og Aeon Anti-stress plaster.

Se denne video for at få en bedre forståelse af Corsentials – du kan slå danske tekster til.

Corsentials indeholder altså:

Y-Age Aeon

 • Klinisk bevis for, at det reducerer stress i kroppen
 • Klinisk bevis for, at det begrænser inflammation i kroppen
 • Ingen skadelige kemikalier kommer ind i kroppen

corsentials - theta one + aktivator + aeonTheta One

 • Colostrum er en kilde til IgG (immunglobulin G)
 • B6-vitamin bidrager til regulering af hormonaktiviteten
 • B6-vitamin hjælper immunsystemet med at fungere normalt

Theta Activate

 • Aktiveret næringsstof system for hurtige resultater

Indenfor få minutter efter at have brugt Corsentials, oplever omkring 90% at de kan mærke en forbedring i deres almene tilstand. Det kan blandt andet være at den begyndende snue pludselig er på retur, at smerter i kroppen bliver mærkbart mindre, og der kommer ro på, og stress forlader kroppen.

Theta one er den ernæringsmæssige del af Corsentials. Den største del af indholdet er Colostrum eller råmælk, som er en kilde til IgG. Pulveret indeholder også L-arginin (der blandt andet har med blodgennemstrømning at gøre) og SOD (som også støtter immunforsvaret)

Læs mere om immunglobulin G her
Læs mere om L-arginin her
Læs mere om SOD her

Hør Karen Kans interview af Dr. Steve Haltiwanger om det nye Theta One produkt

Desuden indeholder Theta One både B6 og B12 vitaminerne, samt folsyre og D-biotin. Alt sammen 100% af hvad vi har brug for hver dag. Der er også tilsat Kalium, som er en nødvendig forudsætning for alle levende celler.

Smagen er en lidt hen ad lakrids og appelsin. Der er Goji bær i, som giver den lakrids-agtige smag.

Sødmen kommer fra Stevia planten, og farven kommer fra gulerødder. Der er desuden tilsat Silika, som påvirker hår, negle og hud positivt.

Til sidst indeholder Theta one Nutriose(r) som er en fiber der er god til fordøjelsen.

Corsentials er Lifewaves første produkt der forsøger at skabe balance i både energisystemet, det bio-elektriske system, og det bio-kemiske system.

 


2 kommentarer til “Theta One – Corsentials
 1. Else G. Christensen siger:

  Det er et fantastisk produkt, som jeg fik lov at smage på.
  Jeg fik uro og lidt smerte i min nakke og let hovedpine, men det holdt hurtig op igen. Jeg har et piskesmæld så derfor kunne jeg mærke noget,følte mig meget lettet og glad. Det er helt sikkert at jeg bliver bruger af Theta One.

 2. iben petersen siger:

  Jeg har allerede markedsført lifewave og theta one i et stykke tid på min g+ side. hvor jeg lægger små sekvenser ud, somregel op til weekender, så hele min kontaktflade kommer til at se det igen,igen,igen, jeg tror på at det noget som rykker. vi skal sprede vores fede budskab rundt på så mange steder og til så mange folk som muligt…se det er net-Work marketing

1 Pings/Trackbacks for "Theta One – Corsentials"
 1. […] Theta One – Corsentials […]