Theta Mind

Theta Mind

Theta Mind – et nyt sundhedsteknologisk næringsstof

Theta Mind er en ny teknologi indenfor ernæring i Danmark. Det er en helt ny måde at optage næringsstoffer rettet mod hjernens ydeevne.

Theta Formularen

acetylcholin molekyle

Acetylcholin Molekyle

Dr. Al Sears skrev fornyligt en artikel, som diskuterer effekten af kaffe på hjernen. Dr. Sears skriver, “…når først rusen er forsvundet vil din hjerne forstå, at den har mistet noget værdifuldt, nemlig acetylcholin. Det er det kemikalie i hjernen, som er ansvarlig for at holde dig skarp og fokuseret.”

Han forklarer at: “selv med din første tår af kaffe vil din hjerne begynde at udsende acetylcholin. Det er faktisk dette som giver dig den ‘summen’, som får dig til at fortsætte. ” Acetylcholin er et vigtigt signalstof. Jo mere du har i hjernen, jo skarpere og klarere vil din hukommelse være.

Dr. Sears understreger: “at alle behøver en konstant tilstrømning af acetylcholin for at få signalerne til at køre optimalt hele tiden”, men at “kaffe rusen som sker dag efter dag vil opbruge din hjernes ressourcer af acetylcholin, og dermed langsomt dræne dig for dette vigtige signalstof.” Han siger endvidere at det ikke blot er kaffe, der har denne drænende effekt på acetylcholin, men også drikke som energidrikke og cola.

Du spørger måske dig selv, hvad har dette at gøre med Theta Mind?

Formlen indeholder det kraftige næringsstof Cognizin®, som er specielt udviklet til at højne acetylcholin niveauet i hjernen. Cognizin® hjælper dig med at forbedre dit fokus og mentale energi. Desuden indeholder Theta Mind flere andre naturlige hjælpestoffer, der også forbedrer din balance af acetylcholin. Og bedst af alt, når det kombineres med Theta Aktivator, leveres resultater, som de  fleste mennesker oplever inden for få minutter – helt uden brug af skadelige stimulanser.  Theta Mind virker på 9 ud af 10.

Theta Mind smagen kommer fra rød passionsfrugt.

Theta Mind indeholder ingen kunstige sødestoffer, farver og konserveringsmidler.

Webinar om Theta Mind

Her er et webinar på engelsk om produktet og forretningsmulighederne – det danske kommer senere. De første 5 minutter er lyden ikke god, så du kan godt spole frem til 5 minutter inde, hvor selve webinaret starter.

https://dl.dropbox.com/u/15329586/Introducing%20LifeWave%27s%20Theta%20Nutrition%20Line.wmv

Theta Mind webinar på Mac

Hvis du bruger en Mac computer kan du med fordel bruge programmet VLC media player til at afspille webinaret med. Hvis linket ovenfor ikke virker, så gå til denne side og klik videre derfra.

Disse udtalelser er ikke blevet evalueret af Sundhedsstyrelsen. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom.


0 kommentarer til “Theta Mind
2 Pings/Trackbacks for "Theta Mind"

Skriv et svar