Sove plaster

Silent Nights Medical Device

Silents Nights er Lifewaves sove plaster

Silent Nights plastret er udviklet for at forbedre den naturlige søvnrytme.

Brug Silent Nights hvis du gerne vil gøre noget ved blandt andet: Søvnløshed, snorken, stress eller træg fordøjelse. Plastret har en positiv indflydelse på din søvn, dit immunforsvar, dine hjernefunktioner og hjertet.

Når du sover bedre styrker du tillige dine indre organer. Hvis du arbejder i skiftehold eller har natarbejde, så forskubbes din naturlige søvnrytme og du får svært ved at sove normalt. Med Silent Night plastre opnår du forbedret søvnrytme naturligt, og du kommer derfor til at sove længere, dybere og bedre – også hvis du vil sove om dagen.

Silent Nights plastret er godkendt som medicinsk udstyr i Europa

Plastrene er godkendt som medicinsk udstyr, hvilket betyder, at de er klinisk testet og virker. Silent Nights plastret anvendes på hospitaler i Europa mod insomnia/søvnløshed.

Sov bedre med søvn plaster

Lifewave plastrene virker på 9 ud af 10

De virker ved at åbne for energi gennemstrømningen i kroppens meridianer, så kroppen kan hele sig selv og komme i balance. Lifewave plastre kan sammenlignes med akupunktur uden nåle eller energiterapi. Plastrene virker både på mennesker og dyr. Det underbygges af mere end 70 studier, hvoraf nogle er dobbeltblind og placebo studier. Læs mere

Silent Nights er let at bruge

Plastret aktiverer i en radius af 9 cm, så det er nemt at ramme det meridianpunkt på kroppen, der skal aktiveres Der medfølger en lille folder, som tydeligt viser hvor de skal placeres. Det er individuelt hvor længe man skal bruge plastret, før balancen er genoprettet. Det er en god ide at påføre det en times tid før man skal sove.

Vil du vide mere?

Kom og få en gennemgang af alle 7 plastre. Prøv smerte- eller energiplastrene, der virker på et øjeblik.

Datoer for næste intromøde

 

Placering af plastre på Dansk. Højreklik for at hente her – 3 MB

 

Video om Silent Nights plastret på engelsk med danske undertekster


0 kommentarer til “Sove plaster
3 Pings/Trackbacks for "Sove plaster"

Skriv et svar