Smerte plaster

Icewave er Lifewaves smerte plaster

Smerte plasterSmerte plaster er udviklet til at genskabe og styrke dit energi flow i kroppen, og derved understøtte naturlige processer i kroppen som:

  • reducerer og fjerner smerte indenfor et ganske kort øjeblik
  • fjerner smerte, inflammation- og betændelsestilstande

Brug Icewave smerte plaster hvis du har hovedpine, ondt i nakken, ondt i skuldrene, ondt i ryggen, ondt i knæene, ondt i led, visse former for gigt, seneskedehindebetændelse, ømhed efter slag, hælspore, helkrops smerter, menstruationssmerter og meget andet.

Vil du prøve gratis?

Har du, eller nogen du kender, udfordringer med smerter, så kom og prøv Icewave plasteret der virker på et øjeblik.
Datoer for næste intromøde

Lifewaves plastre virker på 9 ud af 10

De virker ved at åbne for energi gennemstrømningen i kroppens meridianer, så kroppen kan hele sig selv og komme i balance. Lifewave plastre kan sammenlignes med akupunktur uden nåle eller energiterapi. Plastrene virker både på mennesker og dyr. Det underbygges af mere end 70 studier og dobbeltblind og placebo undersøgelser. Læs mere

Smerte plaster mod Ondt i ryggen

Icewave smerte plastre er let at bruge

Smerte plaster virker i en radius af 9 cm, så det er nemt at ramme det meridianpunkt på kroppen, der skal aktiveres. Der medfølger en lille folder, som tydeligt viser hvor de skal placeres.
I løbet af få sekunder til nogle minutter vil smerten aftage eller helt forsvinde, og området omkring smerten kan enten føles kold, varm eller du kan mærke en svag pulsering, der indikerer at energien begynder at strømme frit og selvhelingen er i gang.

Det er individuelt hvor længe man skal bruge smerte plaster, før balancen er genoprettet. Det kan svinge fra 24 timer til måneder. Nogle smerter forsvinder efter blot et enkelt sæt Icewave smerte plastre, andre ved en kombination af flere plastre. 

BEMÆRK
Selv om du får fjernet smerten, så husk at mærke efter, at alt er som det skal være. Opsøg eventuelt din læge, for at få stillet en diagnose, før du henvender dig til os.

Placering af plastre på Dansk. Højreklik for at hente her – 3 MB (vælg “Gem link som…”)

 

Video om smerte plaster på engelsk med danske undertekster.


Skriv et svar