Genopbygnings plaster

Carnosine, eller genopbygnings plaster

Carnosine er Lifewaves
genopbygnings plaster

Plastret er udviklet til at genskabe og styrke dit energi flow i kroppen, og derved understøtte naturlige processer i kroppen som:

  • Genopbygger og reparerer cellerne i kroppen

Brug Carnosine når du gerne vil have forbedret din hud, opnå hurtig sårheling og have færre rynker. Carnosine hjælper desuden ved at forebygge mælkesyre og afhjælpe hedeture m.m. Det har desuden vist sig at være effektivt mod forskellige hudlidelser.

Carnosine er en antioxidant, som især kosmetikindustrien har taget til sig, da den effektivt hjælper med at reparere og forebygge skader i huden. Men Carnosine hjælper altså

psoriasis-førogså på alle andre celler, så derfor er det vigtigt at få hævet det naturlige niveau i kroppen, så alle kroppens celler bliver gavnet. Carnosine plastret er en del af Lifewaves Y-age serie

hvorfor ældes?

Lifewave plastrene virker på 9 ud af 10

Plastrene virker ved at åbne for energi gennemstrømningen i kroppens meridianer, så kroppen kan hele sig selv og komme i balance. De virker både på mennesker og dyr, og det faktum udelukker placebo effekten. Effekten af de forskellige plastre underbygges af mere end 70 dobbeltblind og placebo studier.
Læs mere

Efter 4 uger med Y-age plastrene

Carnosine er let at bruge

Lifewave plastre kan sammenlignes med akupunktur uden nåle eller energiterapi. Plastret aktiverer et meridianpunkt i en radius af 9 cm, så det er nemt at ramme det punkt på kroppen, der skal aktiveres. Der medfølger en lille folder, som tydeligt viser hvor de skal placeres. Det er individuelt hvor længe man skal bruge plastret, før balancen er genoprettet.

Vil du vide mere?

Kom og få en gennemgang af alle 7 plastre. Prøv smerte- eller energiplastrene, der virker på et øjeblik.
Datoer for næste intromøde

 

Placering af plastre på Dansk. Højreklik for at hente her – 3 MB

David Schmidt om Carnosine – Start videoen på 5.23


0 kommentarer til “Genopbygnings plaster
2 Pings/Trackbacks for "Genopbygnings plaster"

Skriv et svar