Stress plaster

Aeon eller stress plaster

Aeon er Lifewaves anti stress plaster

Plastret er udviklet til at genskabe og styrke dit energi flow i kroppen, og derved understøtte naturlige processer i kroppen som:

  • afbalancerer stress i det autonome nervesystem på celleniveau

Brug Aeon stress plaster når du blandt andet vil gøre noget ved stress, inflammationstilstande og smerter. Aeon plastret hjælper med at øge dit mentale fokus, forøge dit energiniveau og styrke dit immunforsvar. Plasteret balancerer de to hjernehalvdele og forstærker tillige virkningen af de andre 6 Lifewave plastre. Aeon plastret er en del af Lifewaves Y-age serie – hvorfor ældes?

Aeon stress plaster blev først frigivet som produkt i 2012, men er allerede det plaster, der sælger bedst i hele verden, fordi det har et særdeles bredt virkningsområde.

Lifewave stress plaster virker på 9 ud af 10

Plastrene virker ved at åbne for energi gennemstrømningen i kroppens meridianer, så kroppen kan hele sig selv og komme i balance. De virker både på mennesker og dyr, og det faktum udelukker placebo effekten. Effekten af de forskellige plastre underbygges af mere end 70 studier, hvor en del er dobbeltblind og placebo studier. Læs mere

Aeon stress plaster er let at bruge

Lifewave plastre kan sammenlignes med akupunktur uden nåle eller energiterapi. Plastret aktiverer et meridianpunkt i en radius af 9 cm, så det er nemt at ramme det punkt på kroppen, der skal aktiveres. Der medfølger en lille folder, som tydeligt viser hvor de skal placeres. Det er individuelt hvor længe man skal bruge plastret, før balancen er genoprettet. Aeon plastret har ofte en mærkbar positiv effekt på stress tilstande allerede efter 10-30 minutter.

Vil du vide mere?

Kom og få en gennemgang af alle 7 plastre. Prøv smerte- eller energiplastrene, der virker på et øjeblik.
Datoer for næste intromøde

 

Placering af plastre på Dansk. Højreklik for at hente her – 3 MB

 


Skriv et svar