Winfit – Lifewave Vægttab

Winfit – Lifewave vægttab

Før Winfit, har produktet SP6 hjulpet med at regulere blodsukker, og derved indirekte haft en indvirkning på vægten. Når man kombinerer SP6 plaster med Energy Enhancer Plaster fra Lifewave opnår man desuden en øget forbrænding på over 20%, og det resulterer selvfølgelig i vægttab, selvom der ikke er tale om et decideret slankemiddel.

Til september 2016 kommer Lifewave så med en helt ny vægttab strategi, som allerede nu spås en stor fremtid, ud fra de udtalelser, der kommer fra studie deltagere:

WINFIT Better Body System – Vægttab udtalelser

winfit bedre krop system vægttab “Siden jeg begyndte på programmet for blot 30 dage siden, har jeg tabt mig over 6 cm, og jeg elsker den energi, det giver mig. Overordnet føler jeg mig fantastisk!”
-Studiedeltager

“Jeg har tabt mere end to kilo (fire pund) i den første uge, og jeg kan næsten ikke tro, hvor meget fedt der er forsvundet fra min talje!”
-Fremstående LifeWave Leder

“Jeg elsker den måde min krop føles. Jeg har altid haft masser af energi, men nu har jeg en følelse af, at jeg bare kan blive ved!”
-Studie deltager

Når det gælder Lifewave er der næsten altid tale om utraditionelle metoder til at opnå en gevinst. For eksempel når man bruger et plaster til at hjælpe kroppen med at stresse af, eller man bruger en pille til at styrke mænds testosteron produktion, og nedbringe konverteringen til østrogen, så mænd får ungdommens virilitet og styrke tilbage.

WINFIT Vægttabet kommer snart..

Til september lanceres den nye vægttab teknologi WINFIT, og hvis produktet lever lige så meget op til dets løfter – som vi har set med andre Lifewave produkter – så er der virkelig noget at glæde sig til. Typisk virker Lifewave produkterne hurtigt, så man i løbet af ganske kort tid ved om de virker. Hvis du vil med til produktlanceringen af det nyeste indenfor vægttab, så tag kontakt til Powerpatch, eller bestil direkte her, hvis du allerede er Lifewave medlem.