Immun plaster

Glutathione eller immun plaster

Gluthatione er Lifewaves immun plaster

Det patenterede plaster er udviklet til at genskabe og styrke dit energi flow i kroppen, og derved understøtte naturlige processer i kroppen som:

  • øger den naturlige produktion af kroppens master antioxidant Glutathione

Plastret er patenteret pr. 10. december 2013

Glutathione plastret er en del af Lifewaves Y-age serie
– hvorfor ældes?

Patenteret plaster fra LIfewave

Brug Glutathione hvis du vil styrke dit immunforsvar, hjælpe din krop med at afgifte tungmetaller og giftstoffer (detoxe), forsinke ældning, vedligeholde energi niveauet, forbedre organfunktionerne og meget mere.

Glutathione er kroppens vigtigste antioxidant, fordi det styrer de andre antioxidanters niveauer i kroppen. Uden Glutathione virker de andre antioxidanter ikke optimalt. Glutathione er nødvendigt for at have et godt immunforsvar. Mennesker med kroniske smerter mangler ofte Gluthatione. Med Glutathione plastret kan du øge dit Glutathionniveau i kroppen med 300 % på 24 timer.

Lifewave plastrene virker på 9 ud af 10

Plastrene virker ved at åbne for energi gennemstrømningen i kroppens meridianer, så kroppen kan hele sig selv og komme i balance. De virker både på mennesker og dyr. Effekten af de forskellige plastre underbygges af mere end 70 dobbeltblind og placebo studier. Læs mere

Gluthatione er let at bruge

Lifewave plastre kan sammenlignes med akupunktur uden nåle eller energiterapi. Plastret aktiverer akupunkturpunkterne i en radius af 9 cm. Der medfølger en lille folder, som tydeligt viser hvor Glutathione plastret skal placeres. Det er individuelt hvor længe man skal bruge plastret, før balancen er genoprettet.

Vil du vide mere?

Kom og få en gennemgang af alle 7 plastre. Prøv smerte- eller energiplastrene, der virker på et øjeblik.
Datoer for næste intromøde

Placering af plastre på Dansk. Højreklik for at hente her – 3 MB

David Schmidt om Glutathione og Carnosine antioxidanterne

Læs 49 sider med publicerede studier om Glutathione i forhold til så forskellige tilstande som Parkinson, Skizofreni, ALS, HIV og mange andre


Skriv et svar