Møde hos Powerpatch

Møder hos Powerpatch kan være både offentlige og lukkede møder. Vi afholder Introduktions møde, forretnings møde, patching møde, Theta produkt møde og network marketing møde

Kontakt os, hvis du ønsker et privat møde (22 79 80 90)

Møde hos powerpatch

Introduktions møde, patching møde, forretnings møde, Theta produkt møde, Network marketing møde

Du kan se vores møder her:

Næste møde:

Kontakt os, hvis du gerne vil med

I Powerpatch teamet er vi af den overbevisning at uddannelse og inspiration er måden at formidle Lifewaves produkter bedst på. Derfor holder vi forskellige møder alt efter hvilke produkter man ønsker at vide mere om, og om man bare vil være kunde, eller om man også ønsker at hjælpe andre til frihed for problemer.

Introduktionsmøde er som regel det første sted man møder Lifewaves produkter. Her får man en basal gennemgang af produkterne og forretningsmulighederne. Det er også her man kan blive testet for at finde ud af om produkterne virker på en (de virker typisk på 9 ud af 10).

Patchingmøde er for dem der gerne vil vide mere om hvordan man bruger produkterne, og lidt mere om teorien bag akupunktur og fototerapi. Man lærer også at teste sig selv og andre for om produkterne virker.

Forretningsmøde er for dem der ønsker at bruge de unikke produkter til at tjene penge ved siden af deres andet arbejde. Med en målrettet indsats kan man forholdsvis hurtigt få produkterne gratis til sig selv. Der er også fokus på den hjemmeside man får oprettet når man bliver medlem. Siden holder styr på alle ens indtægter og udgifter, så der er styr på dokumentationen. Siden indeholder desuden også over 70 studier der omhandler Lifewaves produkter.

Network Marketing møde er for dem der ønsker at vide præcis hvordan man kommer til at leve af at hjælpe andre med at blive fri for ubalancer i kroppen og i privatøkonomien.

Møde hvornår?

Vi holder møder mindst 2 gange om ugen, så hvis du vil vide mere, så ring og find ud af om der er et i nærheden af dig. Husk at det er gratis at afprøve produkterne, så du altid ved om de virker for dig, inden du køber dem.


En kommentar til “Møde hos Powerpatch
  1. disa siger:

    Tilmelder en gæst til den 18.9.13

1 Pings/Trackbacks for "Møde hos Powerpatch"
  1. […] Møde hos Powerpatch […]

Skriv et svar