Appetit plaster

SP6 Complete Appetit plaster

Sp6 Complete er Lifewaves appetit plaster

Plastret er udviklet til at genskabe og styrke dit energi flow i kroppen, og derved understøtte naturlige processer i kroppen som:

 • regulerer appetitten
 • mindsker sukkertrangen
 • hjælper dig med at overvinde forskellige typer afhængighed

Brug SP6 Complete plastret hvis du blandt andet gerne vil opnå: Mindre sult, mindre sukkertrang, forbedret hormonbalance og tabe dig. Med SP6 Complete plasteret kan du regulere din appetit uanset om du spiser for meget eller for lidt. Plastret sender et signal til hypothalamus i hjernen, der derefter normaliserer din sultfornemmelse. Hypothalamus er stedet, hvor kroppens hormoner styres fra, og derfor kan forskellige hormon ubalancer afhjælpes ved brug af Sp6 Complete plastret.

Lifewave plastrene virker på 9 ud af 10

De virker ved at åbne for energi gennemstrømningen i kroppens meridianer, så kroppen kan hele sig selv og komme i balance. Lifewave plastre kan sammenlignes med akupunktur uden nåle eller energiterapi. Plastrene virker både på mennesker og dyr. Det underbygges af mere end 70 dobbeltblind og placebo studier. Læs mere

Sp6 Complete er let at bruge

Plastret aktiverer i en radius af 9 cm, så det er nemt at ramme det meridianpunkt på kroppen, der skal aktiveres. Der medfølger en lille folder, som tydeligt viser hvor de skal placeres. Det er individuelt hvor længe man skal bruge plastret, før balancen er genoprettet.

Vil du vide mere?

Kom og få en gennemgang af alle 7 plastre. Prøv smerte- eller energiplastrene, der virker på et øjeblik.
Datoer for næste intromøde


Placering af plastre på Dansk. Højreklik for at hente her – 3 MB

 

Video om SP6 plastre med danske undertekster


2 kommentarer til “Appetit plaster
 1. Annelise Lundvang siger:

  Jeg er forvirret?
  Sp6 skal da placeres på venstre side?
  David siger højre på videoen?

  • admin siger:

   Hej Annelise, det er fordi man på det tidspunkt brugte SP6 på højre side. Det er senere ændret, fordi venstre side giver et bedre resultat, så det er godt du fangede den 🙂

Skriv et svar