Udtalelser

Udtalelser om Lifewave produkterne

Udtalelser om energiterapiHer finder du en række udtalelser og testimonials fra forskellige danske test personer, som fortæller hvad de oplever når de bruger plastrene fra Lifewave.

Lifewave plastrene kan benyttes til at fjerne energi blokeringer i meridian banerne. Når energiblokeringen er væk, så sørger kroppen for at reparere sig selv.

Der er ingen garanti for at de resultater du ser her også vil kunne nås af dig. Du behøver ikke tro på plastrene, da der er lavet kliniske tests, som viser at Lifewave plastrene virker på 9 ud af 10 personer. De virker også på dyr og små børn, som ikke kan fortælle hvad de oplever.

Video udtalelse “Anita”

Anita bruger ikke plastrene selv (undtagen til galop, salsa og yoga) men hun bruger dem til hunden og hesten!

Video udtalelser “Else”

Else har haft hovedpine i 7 år – hverken læger eller det alternative har kunnet hjælpe. Efter at have brugt Aeon og Icewave i et par minutter begyndte smerten at fortage sig..

Video udtalelser “Ivan”

Ivan Kyed har haft dårligt blod omløb og smerter i benene gennem mange år. Operationer har virket kortvarigt, men smerterne er kommet tilbage. Desuden har Ivan oplevet “døde” områder på fødderne.

Se denne video, hvor Ivan fortæller, og oplever Lifewave plastrenes virkning.

Eksempel 2

Video testimonial “Eva”

Eva har fået en akut smerte i armen som følge af armbøjninger – en typisk overanstrengelses skade. Se hvordan smerte plastrene på få minutter ændrer Evas oplevelse af sine skuldersmerter.


Skriv et svar