Privatlivs politik

Privatlivs Politik

Dit privalliv
Dit privatliv er vigtigt for os. For at beskytte dit privatliv bedst muligt, er der her en forklaring på hvilke valg vi har truffet, og hvilke valg du kan træffe med hensyn til de informationer der indsamles og bruges af os. For at gøre det så nemt som muligt for dig, er denne beskrivelse på vores hjemmeside, og alle andre steder vi spørger efter personlig information.

Indsamling af personlig information
Når du besøger POWERPATCH.DK, bliver din IP adresse, som du bruger til at tilgå dette site med gemt, sammen med dato og tidspunkt. Denne information bruges udelukkende til at analysere trends, administrere siden, måle brugernes handlinger på siden, og indsamle bred demografisk information til internt brug. VIGTIGT: Ingen IP-adresser bliver linket til personlig information.

Links til 3 persons websider
Vi har inkluderet links på denne side, for at lette din bruger oplevelse. Vi er ikke ansvarlige for privatlivs indstillinger på 3 persons hjemmesider. Du bør holde dig orienteret om 3 parts hjemmesiders privatlivs indstillinger når du er der. De kan være anderledes end vores.

Ændringer til Privatlivs Indstillingerne
Indholdet af privatlivs indstillingerne kan ændres til enhver tid, når vi finder det belejligt

Hvis du har nogen spørgsmål til vores Privatlivs Indstillinger på POWERPATCH.DK så kontakt os på her


Skriv et svar