Maveric for mænd

Maveric er en fantastisk nyskabelse indenfor midler til mænd over 40.

Maveric til mændMaveric genskaber en følelse af ungdom med større styrke og mere overskud.

Maveric er i øjeblikket udsolgt fra Lifewave, men vender stærkt tilbage i 2018

Seneste nyt fra Lifewave august 2017:

Vi er begejstrede for at annoncere udviklingen af en NY ingrediens, som udelukkende kan fås hos LifeWave, der vil forbedre mænds ydeevne betydeligt. Dette ekstrakt vil være en nøgle ingrediens i den nye forbedrede Maveric, der kommer i 2018!

Som du ved, er Maveric designet til at hæve testosteron niveauet og undertrykke østrogen niveauer, hvilket er særligt effektivt for mænd over 40 år. Den nye Maveric vil holde fast ved denne tilgang, men vil også bruge flere nye mekanismer til at hjælpe dig til endnu bedre resultater.

Direktør og grundlægger, David Schmidt udtaler:
“Jeg både opfandt og sammensatte Maveric (og er en ivrig produktbruger), og derfor er jeg glad for at være den første til at fortælle, at Maveric er en fantastisk løsning til mænd over 40, der ønsker at hæve deres faldende testosteron niveau. Og den nye version bliver endnu bedre! “

Hvad betyder testosteron niveauer for mænd?

Testosteron er mænds kønshormon. Når mænd er unge, er der store mængder testosteron i kroppen, og det forbindes med mandlig adfærd. For eksempel målrettethed, aktivitet og styrke.

Efterhånden som mænd bliver ældre falder mængden af testosteron i kroppen naturligt. Men i vore dage falder niveauet hurtigere end tidligere, og herudover omdannes en del til østrogen, på grund af udefrakommende faktorer i blandt andet mad og drikkevarer.

Når mænd producerer/oparbejder for meget østrogen i kroppen, så bliver de mere “kvindelige” i deres tilgang til verden. De bliver også mere kvindelige af udseende.

Maveric hjælper BÅDE med at hæve testosteron niveauet OG sænke østrogen niveauet. Når vi gør det genskabes følelsen af ungdom hos manden.

Min historie med Maveric

Allerede den første dag jeg indtog Maveric kunne jeg mærke en forskel. Produktet fik mig til at føle mere overskud. Følelsen fortsatte med at vokse den kommende uge. På 5 dagen kunne jeg mærke at ungdommens spændstighed var vendt tilbage.

Jeg var dog nødt til at spørge ind til produktets styrke hos opfinder David Schmidt, da jeg oplevede mange og stærke tanker om sex. Jeg spurgte om det kunne virke for godt? David fortalte mig at jeg kunne halvere dosis og se om det gjorde en forskel. Det gjorde det heldigvis, så jeg kunne fortsætte med at arbejde og leve et normalt liv uden at skulle tænke på sex hele tiden. Misforstå mig ikke – jeg kan godt lige det, men det blev distraherende – ligesom da jeg var yngre.

I dag mærker jeg stadig effekten af dagens dosis. Jeg har varmere hænder og fødder. Min krop opfører sig som om den var 25. Humøret er godt, og min målrettethed er kommet tilbage.

Jeg kan kun anbefale Maveric. og jeg glæder mig til den nye version køber. Jeg fortsætter med at bruge det resten af mine dage.