Hvad er carnosine? Hvorfor er det vigtigt , og hvordan får vi mere af det?
Carnosine er den anden vigtige antioxidant vi kan styrke produktionen af gennem brugen af Lifewaves plastre.
Carnosine er opbevaret i kroppen specielt i muskelvæv, samt i hjertet og hjernen. Man kan spise sig til Carnosine gennem kød: Kylling, gris, okse eller fisk. Råt kød indeholder mest carnosine. L-carnosine fås også som vegetarisk/vegansk alternativ.
Fordele ved Carnosine
- Carnosine sænker blodsukkeret, øger insulinfølsomheden, og kan hjælpe med at forebygge type 2-diabetes i at opstå.
- Ny forskning har vist, at carnosin dramatisk kan forlænge levetiden hos forsøgsdyr – op til 30-40%.
- Carnosine forlænger også levetiden af menneskelige celler i kulturer.
- Carnosine er en naturlig antioxidant og et anti-sukker stof, som findes i normalt humant væv, hovedsageligt i hjerne og hjerte/muskler.
- Ved at bekæmpe oxidanter og sukker-forårsagede skader, blokerer carnosine de centrale ændringer i celler og væv, der resulterer i aldring og aldersrelaterede sygdomme.
- Carnosine hjælper med at forhindre hjerte-kar skader og hjerneskader gennem et væld af mekanismer tæt knyttet til samspillet mellem glycering, oxidation og inflammation.
- Stoffet hjælper også med at udskille visse tungmetaller fra kroppen.
- Synet kan påvirkes positivt ved at øge Carnosin i kroppen.
- Carnosin bør derfor være genstand for interesse for dem der arbejder med anti-aging.
I den seneste tid er mange creme fabrikanter begyndt at bruge Carnosin i deres cremer, fordi der har en god effekt på rynker, der bliver udglattet, eller som forsvinder helt.
Sikker og hurtig øgning af Carnosine i kroppen
Den sikreste måde at øge sit naturlige carnosin niveau i kroppen er dog ved at bruge Lifewaves Carnosine plaster. Ved brug af plasteret hver anden dag gennem 2 uger opnår man en statistisk forbedring af ens organ funktioner med mellem 84 og 95 %.. Det er både milt, lever, højre nyre, begge binyrer, hypothalamus, hypofysen og skjoldbruskkirtlens funktion der forbedres markant.
Tak