Fordelene ved Carnosin er store og mange

Carnosine plaster fra Lifewave

Carnosine, eller genopbygnings plasterForskningen fortsætter med at levere oplysninger om den kraftfulde antioxidant carnosin, især når det kommer til hvordan den kan bruges til at bekæmpe sygdomme og muligheden for at beskytte kroppen mod skader fra frie radikaler. Carnosins fordele er potentielt enorme, inklusive sundhedsmæssige resultater indenfor hjertesygdomme og nervenedbrydende sygdomme. Andre forskningsresultater har vist at Carnosin også kan bekæmpe tegn på ældning.

Stoffet findes naturligt i kroppen og de højeste koncentrationer ses især i hjernen, nervesystemet, øjenlågene, hjertemuskulaturen og knoglerne. Men når vi ældes bliver disse koncentrationer mindre, hvilket er en af grundene til at carnosin ofte tages som et tilskud. Protein-rig mad som kød, fjerkræ og fisk indeholder også store mængder antioxidanter.

Men det er især de sygdomsbekæmpende muligheder i carnosin der har været fokus på i mange nylige studier. F.eks.:

Forskning som blev offentliggjort i 2014 i bladet Atherosclerosis viser at carnosin hæmmer dannelsen af “propper” ved hjertesygdomme, ved at hjælpe med at fjerne opsamlingerne af skadeligt aldehyd, som opstår ved iltning af fedt i blodet.

Et studie fra bladet Amino Acids i 2014 bekræfter tidligere forskning, som påviser at carnosin kan spille en vigtig rolle når det kommer til at mindske væksten af svulster.

De beskyttende effekter af carnosin i knoglemarvsceller hos mus, mod skader på deres genetiske DNA-struktur, som var forårsaget af stoffet cyclophosphamide som bruges til kemoterapi, er blevet rapporteret af Cell Biochemistry and Function i 2012.

Carnosin kan også hjælpe med at hele sår hos sukkersygepatienter, samt hjælpe med væksten af de gener som er involveret når det kommer til sårheling, dette er påvist i et studie fra 2012 i bladet Amino Acids.

LifeWaves Y-Age Carnosine plastre er ikke vanedannende og har klinisk vist at:

— forbedre det generelle helbred
— forbedre ens organer
— øge udholdenhed med op til 125%
— hjælpe med at mindske fine rynker og linjer (når det bruges jævnligt sammen med Y-Age Glutathion)

Kilde nyhedsbrev

Udgivet i Ikke kategoriseret

Skriv et svar