Kæmper du med at få resultater?

Det er godt!

Kæmper du for at få resultaterSom du sikkert har opdaget, så byder livet konstant på udfordringer vi kan lære noget af. Det starter med at lære at spise, kravle og .. nå ja, du kender resten.

Man kan til dels undgå udfordringen ved at lære nyt, men så holder man op med at udfordre sig selv, og så bliver livet måske begivenhedsløst – nogle vil endda sige kedeligt.

Så længe vi søger personlig udvikling, er vi i gang med at lære og at udvikle os. Og heldigvis er Network Marketing en af de bedste brancher for personlig udvikling

Hvis du har svært ved at finde den skole der kan lære dig Network Marketing, så er det forståeligt. Den findes nemlig ikke. Indtil nu har alle der var interesseret i at lære Network Marketing, været nødt til at finde dem der kunne finde ud af det, og lære fra dem – mesterlære.

Men efter Eric Worre samlede det hele i 7 overskuelige trin, så er det blevet meget nemmere.

Team Powerpatch afholder kurser i at lære de nødvendige færdigheder, og blive professionel indenfor Network Marketing. Hvis du er interesseret, så skriv tilbage og lad os vide at du er det, så sender vi en invitation når den næste workshop løber af stablen (september).

Husk den specielle rabat der er på Corsentials i denne uge. Spar over 150 pr. pakke OG få en pakke SP6 med i købet til en værdi af kr. 550.
Se mere her http://lifewavesplash.com/?p=3469&lang=da

Udgivet i Ikke kategoriseret

En kommentar til “Kæmper du med at få resultater?
  1. illona siger:

    Jeg vil gerne deltage i et sådant møde
    Mange hilsner Illona Lohmann

Skriv et svar