Lifewave kongres april 2013

Her kan du se video fra Lifewaves kongres 2013, hvor 2 nye Theta nutrition produkter blev lanceret af Mike Collins, President og David Schmidt, CEO og stifter af Lifewave.

Video 1 er Mike Collins der introducerer David Schmidt med en lille historie.. (5 min.)

Video 2 er David Schmidts introduktion af det nyeste produkt Theta Heart (17 min.)

David Schmidt introducerer Theta Fuel (5 min) – (jeg var nødt til at gå midt i det hele for at dele energidrikke ud)

Mike Collins – Hvorfor valgte Lifewave at gå ind på ernæringsmarkedet? (20 min.)

David Schmidt – Hvor er Lifewave på vej hen? (47 min.)

Miguel Molina – hvorfor alle har brug for Lifewave

Mette Bloch giver den gas – på engelsk


En kommentar til “Lifewave kongres april 2013
  1. Hekla Hekla siger:

    Jeg var selv tilstede og har sjældent oplevet så intelligent og nærværende person med noget på hjerte, som idemanden bag Lifewave produkterne, David.
    Jeg blev endnu mere tændt på at føre seriøs forretning fremover… og launchen af de Nutrition produkter ser rigtig lovende ud. Markedet er uudtømmeligt derude. Markedet hungrer efter sunde alternativer til energidrik markedet.
    Vi har en fælles mission, David, dig og mig. Ved hjælp af Lifewaves produkter, har vi muligheden for gennem teamwork, at hæve LIVSKVALITETEN på jorden samtidig med at vi udvikler os som mennesker og øger vores velstand … ikke dårligt perspektiv, hvis du spørger mig. KH Hekla

Skriv et svar