Matrix 2

Matrix 2 modvirker stråling fra mobiltelefoner

Matrix 2 er lige blevet frigivet, og det er en god nyhed. I forbindelse med lanceringen den 24 maj 2013, blev der sendt en reklame video på markedet, som på et par minutter fortæller hvorfor Matrix 2 er så vigtig. Se videoen her.

radiation-cellphoneMatrix modvirker den stråling der kommer fra mobiltelefoner ved at samle strålingen og sende den væk fra hovedet. Ideen er lige så fantastisk, som den er enkel, og det må undre, hvorfor ingen har tænkt på det før, da man jo i mindst 2 år har vidst at mobiltelefon stråling kan være skadelig (WHO anbefaling fra 2011).

Den nye Matrix 2 fjerner op til 98 % af den stråling der bliver sendt ud fra alle mobiltelefoner, men da mobiltelefoner er udformet forskelligt, og antallet af antenner også er forskellige, så har det været nødvendigt at fremstille flere forskellige slags mobil telefonskjold af typen Matrix 2.

testing_m2

I dag kan Matrix 2 fås til

  • Iphone 3, 4, 4S og 5
  • Samsung Galaxy S2, S3, S4
  • Nokia Lumia 900
  • HTC one X

Følgende modeller er på vej i handlen

  • Samsung Galaxy Note 2
  • HTC One
  • LG Optimus G, G PRO
  • LG Nexus 4
  • Sony Xperia
  • Blackberry Q10

Teknologien bag Matrix 2

David Schmidt fandt inspiration i Nikola Teslas ideer, en af verdens største opfinderes, med hensyn til at producere og sende strøm. På dansk kaldes det frit oversat en Tesla pandekage, eller på engelsk: Tesla Coil. Ideen er ganske simpelt at fokusere energien på et meget lille sted, så den bedre kan transporteres. Det er også samme tankegang der skabte laser. Matrix 2 består af 2 lag. Et lag der “suger” strålingen fra telefonen, og et lag der fokuserer og sender strålingen væk fra hovedet, i stedet for at lade strålingen være overalt.

matrix_2_emissionBilledet til højre viser 300-500.000 volt der svinger med 3 Ghz.

Test af andre mobilskjold
Lifewave bad SGS – en af verdens største testvirksomheder, om at teste 15 andre produkter. Desværre var ingen af dem virkningsfulde mod mobil stråling. Det er kun Matrix der er virkningsfuld. Her kan du læse den videnskabelige målerapport fra SGS – en af verdens mest velrenommerede målevirksomheder. SGS-Report

En dansk historie fra medierne
Fem piger fra niende klasse i Danmark, opdagede fornylig et skræmmende resultat, efter de havde udført deres eget fysik eksperiment, for at se om mobiltelefon stråling var skadelig for mennesker. Fordi deres skole ikke havde mulighed for og udstyr til at udføre sådanne tests på mennesker, besluttede pigerne sig for at eksperimentere med planter i stedet for.

I henhold til en artikel skrevet af Mother Nature Network, begyndte pigerne at stille spørgsmål, efter at de havde bemærket at “når de havde sovet med deres mobiltelefoner tæt på deres hoveder om natten, så havde de ofte problemer med at koncentrere sig i skolen dagen efter.” Pigerne besluttede sig for at foretage et eksperiment, og placerede frø fra karse i to forskellige rum. Et rum var uden stråling, mens det andet rum indeholdt to Wi-Fi routere. Pigerne placerede seks bakker med frø i rummet uden stråling, og seks bakker med frø i det andet rum ved siden af routerne. Deres beregninger viste at de udsendte den samme stråling som en almindelig mobiltelefon.
Herefter målte, observerede og fotograferede pigerne deres frø, i en periode på 12 dage. De resultater som de fandt efter dette forløb, kunne ikke være mere forskellig. De karse frø fra rummet uden stråling groede godt, mens de frø som var placeret ved siden af routerne havde minimal vækst, hvoraf de fleste var døde / rådne.

Pigernes eksperiment har fanget opmærksomheden fra forskere over hele verden, og det er meddelt, at en neurokirurg fra Sverige er interesseret i at foretage det samme eksperiment, blot i et kontrolleret professionelt miljø.

Pris på Matrix 2

Matrix 2 koster ca. kr. 600 hvis man er distributør i Lifewave – for kunder er prisen lidt højere. Prisen er inklusive dansk moms og fragt for Matrix 2.


0 kommentarer til “Matrix 2
1 Pings/Trackbacks for "Matrix 2"

Skriv et svar