Myten om kolesterol

Har du hørt om forhøjet kolesterol?

I disse år er det lykkedes for medicinalindustrien at “gøre en masse mennesker syge” ved at udråbe højt kolesterol til et problem der skal reguleres medicinsk. Tanken er at et højt kolesterolniveau er et faretegn, der tyder på kommende hjerteproblemer og blodpropper gennem en forøget åreforkalkning. Til bekæmpelsen af højt kolesterol har industrien skabt statiner, som i sig selv har bivirkninger.

Der er 2 slags kolesterol: LDL, som er “skadeligt” og HDL, som er “gavnligt”. Jeg sætter vurderingerne i citationstegn, fordi både LDL og HDL er nødvendige for at holde balancen, men det er altså sådan det opfattes i vores del af verdenen. LDL og HDL er i øvrigt ikke kolesterol, men proteiner, der bærer kolesterol rundt i kroppen.

Kolesterol – Vest kontra øst

myten om kolesterolIfølge den asiatiske tankegang, så er det ikke kolesterolen der er problemet, men leveren der producerer LDL og HDL, som er ude af balance. Det eneste man behøver at gøre for at få et normalt kolesteroltal, er derfor at afgifte leveren, og fjerne stressen fra organet.

Leveren kommunikerer desuden med galdeblæren, milten, maven, nyrerne og bygspytkirtlen. Det betyder at når leveren kommer i balance, så kan problemer i ovenstående organer forsvinde. Og det kan føre til, at symptomer som man måtte have på grund af ubalancer dér, også forsvinder.

Med Lifewave plastre er det rimeligt nemt at få leveren i balance. ST40 er punktet der hjælper med at afbalancere leverens energi. Energi plastret Energy Enhancer kan bruges til at skabe et godt energiflow i energibanen. Desuden kan man benytte alle 3 Y-age plastre på højre ST40 – et hver dag – indtil leveren er i balance.

Som altid er motion og fornuftig kost en del af løsningen – også når det gælder forhøjet LDL.

Hvis du vil vide mere, så skriv til [email protected]
Der er meget mere information om kolesterol her

Udgivet i Sundhedsteknologi

Skriv et svar