Theta Fuel

Theta Fuel pakke

Theta Fuel – et nyt sundhedsteknologisk næringsstof

Kan din energidrik være årsagen til for tidlig død? Store mængder af koffein øger kroppens stressniveauer,  dine binyrer “brænder ud” og det faktum, får dig til at føle dig træt og opbrugt. Selv helt unge mennesker får i dag hjertestop ved indtagelse af for meget koffein når de får mange energidrikke.

Theta Fuel er en helt ny tilgang til energidrikke

Theta Fuel giver din krop alt, hvad den har brug for, til naturligt at producere mere energi. Ingen koffein. Ingen stimulanser. Ingen nedtur. Bare en ren eksplosion af naturlig energi, som vil få dig til at føle dig godt tilpas, både nu og senere. Theta Fuel understøtter desuden også din generelle sundhed med et kraftcenter af teknologisk avancerede næringsstoffer og ingredienser. Kun Theta Fuel leverer en overlegen formel, der indeholder TMG, AKG, L-Carnitine, B-kompleks vitaminer og antioxidanter, der hjælper med at støtte og øge energien på den måde din krop helst vil have den.

Og bedst af alt, når det kombineres med Theta Aktivator, leverer Theta Fuel resultater, som de  fleste mennesker oplever inden for få minutter og uden brug af skadelige stimulanser.

Theta Fuel:

  • Modvirker træthed og udbrændthed på celle plan * 10
  • Nedturs-fri, stimulans-fri formel *
  • Fri for kunstige sødestoffer, farver eller konserveringsmidler

Theta fuel ingredienser

Theta Fuel og Heart interview med Steven Haltiwanger – interviewer Karen Kan

Theta Fuel kommer i en naturlig frugtsmag. Theta Fuel indeholder ikke kunstige sødestoffer, farver og konserveringsmidler. Lifewave garanterer, at Theta Fuel opfylder deres højeste standarder og kriterier for renhed og styrke.

* Disse udtalelser er ikke blevet evalueret af Sundhedsstyrelsen. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom.

 


0 kommentarer til “Theta Fuel
3 Pings/Trackbacks for "Theta Fuel"

Skriv et svar