Theta mind – efter 3 måneder

Theta nutrition fra Lifewave – min historie

Jeg var virkelig begejstret da jeg hørte om Theta Mind – Lifewaves nye “hukommelses opfrisker” i form af en energidrik. Som hos mange over 40 er min hukommelse nogle gange lidt hullet, og det er ikke altid man kan bevare fokus i længere perioder af gangen – specielt ikke hvis man som jeg allerede 1 gang er gået ned med stress og har brugt et par år på at komme tilbage i storform – ikke topform.

Radioshow om Theta Mind

Hvad er der i Theta Mind?

På grund af indholdet er det kun tilladt for Lifewaves distributører at købe dem. Det lyder jo lidt i retning af at det er FOR virksomt for fødevaremyndighederne at slippe det løs uden en recept. Forklaringen er nu noget mere simpel – der er en ingrediens i, som betegnes som et lægemiddel, selv om det er helt naturligt og på ingen måde kan patenteres. Virkningen er så kraftig at det på grund af den gældende lovgivning anses for at være et lægemiddel! Se Theta Mind indholdet her

Er Theta Mind lovligt?

Theta Mind er lovligt at bruge, men kun til personligt brug af Lifewaves distributører. Personligt synes jeg at det er mærkeligt – for ikke at sige tosset – at myndighederne på den måde skal bestemme hvad vi må eller ikke må indtage selv når det er naturligt forekommende – bare fordi de faktisk virker i forhold til hvad man gerne vil opnå. Det får en til at tænke på hvem det er der har gavn af den slags regler og love. Men det var ikke det jeg ville beskrive.

I løbet af de sidste 3 måneder har jeg brugt Theta mind på hverdage, og holdt en pause i weekenderne som anbefalet. Resultaterne var meget klare i starten: Jeg mærkede en klarhed i tankerne og et bedre fokus. Det var som om overblikket blev bedre. Nogle har oplevet at synet blev bedre, det gjorde jeg ikke. Jeg har været i stand til at udføre skærm arbejde i hele dage uden at miste koncentrationen, og det er nok det tydeligste bevis for mig selv for, at der faktisk sker en forbedring af hjernens funktion når man indtager Theta Mind.

Desuden har jeg ikke haft den samme tendens til “negativ tænkning” som jeg ellers er mester i (sammen med resten af verdens befolkning) – Theta mind har givet mig det kølige overblik.

Hukommelsen er også blevet bedre!

Sidst men ikke mindst har jeg oplevet at hukommelsen bliver bedre. Når jeg holder foredrag er det indimellem sket at der er ord jeg ikke kan huske – det bliver så til “øhhh…” eller “hvor kom jeg til..” Men de episoder er stort set forsvundet, og det har overbevist mig om at Theta Mind har en reel indvirkning – både kortsigtet og langsigtet på hukommelse, fokus og overblik.

Jeg oplever ikke det samme “sus” når jeg bruger Theta Mind i dag, men jeg synes stadig jeg oplever et “løft” i hjernens funktioner hver gang jeg drikker Theta mind.

Det har overbevist mig om at Theta Mind kan bruges af stort set alle der har “ubalancer” i hjernens funktioner. Når jeg siger ubalancer, så er det energimæssige ubalancer, og ikke kemiske ubalancer, som man typisk taler om i den naturvidenskabelige verden.

Lifewave beskæftiger sig jo med at tænke anderledes på hvordan vi kan leve med optimale kroppe og funktioner, i stedet for at leve med nedsat funktion – noget som mange tror at de er nødt til, fordi lægeverdenen ikke kan give dem en diagnose, eller de får en diagnose der er “kronisk”. Lifewave bruger energiterapi til at opnå det den konventionelle videnskab ikke kan: At skabe balance i krop og sind, så de kan helbrede sig selv. Theta Mind har den effekt på sindet.

Skriv din oplevelse af Theta Mind herunder!

Se testimonials fra januar, hvor Theta Mind blev lanceret i USA

Udgivet i Ikke kategoriseret
Mærker: , , ,

Skriv et svar