På vej mod professionel

De seneste måneder har jeg ikke skrevet så meget på siden her – jeg har været travlt optaget af at blive professionel 🙂 Det er nemlig muligt at blive professionel netværker eller Network Marketing Pro, som de siger på den anden side af dammen.
Robert-Kiyosaki-Network-Marketing-and-Multi-Level-Marketing
Inspirationen var Eric Worre og et kursus jeg købte af ham i starten af året. Jeg oversatte det for at kunne præsentere det for folk i mit team, men hurtigt fandt jeg ud af at det var en ordentlig mundfuld og rigtigt mange arbejdstimer der skulle lægges i projektet. Så jeg besluttede mig for at gøre det tilgængeligt for alle der var interesserede, og heldigvis var der 20, som gerne ville lære fra en mester (ikke mig) men på dansk (oversat af mig) og som var villige til at betale en smule for at kunne følge med.

Vi startede lige efter Lifewave havde deres fremvisning af Theta Fuel og Heart i København, og vi sluttede i går. Theta Heart er endnu ikke kommet, men nu er vi klar til det!

Forløbet har været spændende og vildt udviklende for mig personligt, men jeg har fået tilbagemeldinger om at det også gælder for deltagerne. Det er jo egentligt ikke så mærkeligt, for det var jo ikke mine ideer, men 25 års visdom fra en der har vist hvordan man tjener millioner af dollars indenfor Network Marketing – Eric Worre.

Ud over alle de fantastiske ideer og tanker, er der også blevet sat gang i mit indre drive, for Network Marketing er en profession, og skal betragtes sådan – på linie med ethvert andet job eller selvstændig beskæftigelse. Forskellen er at vi har muligheden for at tjene ubegrænset, mens (næsten) alle andre har en øvre grænse (men ikke en nedre) for hvor meget de kan skrabe sammen gennem deres karriere.

Vi har altså at gøre med den mest fantastiske mulighed siden slaveriets ophør, og det gik op for mig undervejs, at jeg nu fik alle redskaberne til at foretage det tigerspring jeg ved at vi alle er i stand til, men som mange af os frygter, for hvad siger familie, venner, kolleger…

Muligheden skal gribes, og der kommer noget stort ud af det – hvor stort er kun begrænset af mine egne drømme.

Hvad med dig? Har du valgt at blive professionel?

Hvis du har, så se at få det lært. Jeg anbefaler Eric Worres kursus på networkmarketingpro.com og hvis du hellere vil have det på dansk, så kan du finde indgangen her https://powerpatch.dk/root-powp/webinarer/ – vælg model 3


En kommentar til “På vej mod professionel
  1. Lisbeth Andersen siger:

    Jeg kan i sandhed mærke at det har gjort en enorm forskel for mig at følge webinaret omkring hvordan jeg bliver professionel networker! Og jeg er også begyndt at kunne se det i min forretning. Jeg kan kun gisne om hvad det vil sige om min forretning om ½ år, 1 år og 5 år. Jeg glæder mig, og nyder processen. Tak, Ejvind! Jeg er superglad for at være på denne rejse sammen med dig.

Skriv et svar