19 ud af 20 giver op

Statistikken i Network Marketing er skræmmende. 95% stopper indenfor det første år.
Det er en af årsagerne til at Network Marketing har et dårligt ry hos nogle, og at det bliver sammenlignet med pyramidespil.

Det handler mere om at folk ikke får den rigtige oplæring, end om at modellen ikke virker. For der er jo 5% der får succes – så stor succes at resultatet er personlig frihed.

Der er 4 områder du skal gøre noget ved.

1. Find ud af dit hvorfor. Med et hvorfor – en årsag – får du lyst til at arbejde hen imod et mål. Uden et hvorfor, som kan motivere dig, så er der intet brændstof til din arbejdsindsats.

2. Forståelse. Forstå at Network Marketing ikke er perfekt, men at det er en bedre vej end de fleste andre metoder til at tjene penge. Du bliver jo betalt for din indsats med at anbefale produkterne til andre, og dem der bliver ved med at købe produkter – fordi de er gode – er grundlaget for din indtægt. Du kan sidestille din indtægt med hvor mange mennesker du hjælper hver uge.

3. Færdigheder. Alt i livet er en læreproces – også Network Marketing. Vi skal lære de grundlæggende 7 færdigheder for at kunne nå vores mål. Det tager for eksempel en læge 6 år at studere, og bagefter skal de i praktik før de kan begynde at betale tilbage på det store studielån de som regel har taget. Indenfor Network Marketing kan vi arbejde 10-15 timer ugentligt (deltidsarbejde), og på 3 år få en fuldtidsindkomst. Efter 5 år tjener de fleste netværkere mere end læger.

4. Se din frygt i øjnene. Flere folk er bange for at tale i forsamlinger end for døden!? Mange af os er bange for spørgsmål, og et “nej”. Vi er nødt til at indse at frygt ikke fører nogen vegne. Det er i orden at være spændt på et resultat, men lad være med at tage det personligt, hvis resultatet ikke er hvad du forventede. Lær af svaret, og prøv på en lidt anden måde næste gang.

Create-a-Never-Ending-Staircase-IllusionNetwork Marketing bliver ofte en personlig udviklingsproces på grund af ovenstående. Vi er nemlig nødt til at flytte os ud af vores komfortzone for at hjælpe andre. Det gør vi ved at se frygten i øjnene hver dag. For at kunne det er det nødvendigt at have styr på hvorfor man gør det, for ellers stopper man. Så cirklen er sluttet, og vi kan fortsætte vores udvikling mod personlig frihed for os selv, og dem vi kan hjælpe.

Udgivet i Ikke kategoriseret

Skriv et svar