Allerede April

Foråret er over os, og vi er allerede mere end 3 måneder inde i 2014. Hold nu op hvor går tiden hurtigt.

Vi har haft en lille forårskonkurrence i teamet, hvor en af vores teammedlemmer kunne vinde en fin middag for 2, eller kontanter. Reglerne var at man ville få 1 lod i puljen for hver ny person man tegnede op med sølv status eller mere. En person fik tilføjet 3 nye medlemmer i teamet, så tillykke til Hekla Hekla med den nye status som vinder af teamets første medlemskonkurrence. Tak for din indsats 🙂
Præmien kommer fluks til dig.

Silent Nights ForårJeg har arbejdet med at gøre vores team side endnu mere interessant, så nu kan du hente alle de produktbrochurer der findes på dansk her https://powerpatch.dk/root-powp/hent-filer/ Hvis du er en af dem der gerne vil bruge Lifewave til at få en lille eller stor ekstraindtægt, så er der samme sted en række værktøjer til dig (Til nye medlemmer/distributører)

En af de ting jeg møder på nettet er at nogle folk siger Lifewaves studier kun er lavet af Lifewave selv – underforstået at så er de jo ikke troværdige. I parantes kan bemærkes at de fleste medicinalfirmaer netop gør det, og de laver som regel kun 2 studier pr. produkt.
Men det er ikke korrekt at det kun er Lifewave der arbejder med at undersøge og bevise deres produkters virkning. For eksempel “faldt” jeg over et studie, som Dr. Norman Shealy har udført på Lifewaves Silents Nights søvnplaster.

I hans dobbeltblind og placebo kontrollerede studie kan man læse om hvor effektive Silents Nights plaster er. For eksempel at allerede efter 2 ugers brug blev sovetiden forlænget med 2,22 timer for dem der brugte aktive plastre, og 0,98 for dem der brugte placebo plastre. Derefter fik alle aktive plastre, og efter yderligere 4 ugers brug var alles søvn forbedret med 2,53 timer, eller 66% forlænget søvn i gennemsnit.
Et eksempel: En person sover normalt omkring 4 timer pr. nat. Efter 6 uger med Silent Nights plastret sover personen nu 6½ time pr. nat.

Læs studiet her Norm Shealy studie af Silent Nights søvnplastre 2012
Der findes også et tidligere studie fra 2011, der undersøger nogle andre aspekter af Silent Nights plaster – også fra Norm Shealy Norm Shealy studie fra 2011

Udgivet i Ikke kategoriseret

2 kommentarer til “Allerede April
 1. Hekla Hekla siger:

  Juhuuuuu… tak

 2. Vibeke Linn Thunø siger:

  Kære Ejvind !

  Atter et oplysende og informativt nyhedsbrev fra din hånd –
  tusind tak! Der er altid guldkorn at hente i det, som du deler
  med andre glade Lifewavebrugere.
  Godt forår til dig- mange hilsner Vibeke

Skriv et svar