4 spørgsmål til venner

Her er de 4 spørgsmål, som Lisa Grossmann siger kan gøre den store forskel når du vil tale med venner og familie om den mulighed du selv har set i produkter og forretningsmulighed.

  • 1. Er du glad/tilfreds?
  • 2. Hvad mener du med det?
  • 3. Har du en plan?
  • 4. Jeg har en plan. Er du villig til at kigge på den?

På vej mod toppenSpørgsmål 1 kan du kun stille til folk du kender. Det handler om at finde ud af om de er tilfredse med deres situation. Hvis de er, så er resten af spørgsmålene overflødige 🙂

Hvis svaret til spørgsmål 1 er nej, så gå til spørgsmål 2. Her beder du om at få uddybet hvad det er der gør dem kede af det/utilfredse i deres liv.

Herefter er det enkelt at spørge om de har en plan for at ændre på det – spørgsmål 3. Det er de færreste der har udtænkt en plan, så derfor er spørgsmål 4 relevant.

Er du villig til at kigge på min plan?

Der er ingen manipulation i det her. Der er udelukkende tale om at hjælpe venner og familie i den svære situation de står i. Og det er uanset om de har helbredsudfordringer (så er det produkterne man taler om) eller økonomiske problemer (så er det forretningen man fokuserer på)

Start eventuelt med at sige: “Det er ikke sikkert at du har lyst til at beskæftige dig med forretningssiden af min plan, men jeg tror at du vil kunne lide produktet.”

Det kan så være at de spørger: “Hvorfor tror du at det ikke passer til mig?”
Og her kan du passende svare: “Det er ikke alle der har lyst til at have deres egen forretning. Det er ikke alle der bliver læger, politi osv.”

Som du kan se er det ikke svært at tale med andre om sin nye passion, men det skal gøres med udgangspunkt i dem.

Alle spørgsmål fra dig skal selvfølgelig omformuleres så de ligger godt til dig.

Udgivet i Ikke kategoriseret

Skriv et svar