De sidste forberedelser (90 dages planen)

Så er det snart 1. september, og jeg skal i arbejdstøjet. Men inden da er der lige tid til at lave de sidste forberedelser.

Se den sidste video med Eric Worre her

Eric Worre taler om at man skal lave en stor event i slutningen af de 90 dage. Det gør jeg ikke, men i stedet har jeg en plan om at holde en fest for dem der var med 🙂 Du kan altså selv bestemme hvilken form for afslutning der skal være på din 90 dages periode med intensiv arbejdsindsats.

Det bliver meget arbejde og mange timer, men jeg gør det for at blive økonomisk uafhængig for det mål er det vigtigste for mig i øjeblikket. Jeg ved ikke om jeg kan leve op til at arbejde 8 timer hver dag ved siden af mit normale arbejde, men jeg vil gøre mit yderste for at arbejde PÅ min forretning og ikke I min forretning de næste 90 dage.

Jeg håber vi ses til festen 🙂

Udgivet i Ikke kategoriseret

Skriv et svar