At være en del af noget større

Her er en historie fra det virkelige liv – det er den slags der gør at jeg fortsætter med at sprede budskabet om Lifewave:

20 behandlere fra USA slog sig sammen for at tage en tur til Haiti i juni 2014, for at hjælpe tusindvis af indbyggerne med deres problemer såsom smerte, udmattelse, mangel på søvn og muskelspændinger.

LifeWave har doneret plastre for mere end $ 1.000.000

I samarbejde med professionelle behandlere har Lifewave doneret mere end 15.000 pakker af deres plaster produkter til dem, der har mest brug for det i forskellige dele af verden. Den massive indsats har været organiseret og ledet af LifeWave distributør Thomas Burke.

At være en del af noget større - Lifewave på HaitiPlastrene vil blive distribueret gennem to store hospitaler og 23 klinikker i Haiti, der opererer under det haitianske sundheds væsen.

Forud for turen til Haiti, blev behandlerne ledt gennem en række træningssessioner ledet af Thomas Burke og LifeWave distributør Dr. Karen Kan, MD. Sessionerne blev gennemført via webinar og sikrede at hver enkelt behandler var parat til at yde den mest effektive hjælp med plastrene.

At være en del af noget større

Dette projekt udfolder sig over de næste mange måneder og flere behandlere vil rejse til andre egne af verden, for at give smertelindring, mere energi, bedre søvn, og for at øge antioxidant niveauer hos dem der trænger.

“Vi føler os privilegerede ved at være i stand til at hjælpe så mange mennesker i så stor skala, siger LifeWave Grundlægger og administrerende direktør David Schmidt. “Dermed er vi på vej med vores mission, som er at hjælpe mennesker med at leve et længere og sundere liv på en signifikant måde.”
Kilde

Jeg er glad for at mit møde med de her produkter samtidigt sætter mig i stand til at sige at jeg er med til at hele verden!

Udgivet i Sundhedsteknologi

Skriv et svar