Den første uge af forberedelsen

Efter den første uge med forberedelser går det godt.

Uden at have planlagt det, har jeg fået en ny distributør, og en anden er interesseret. Det var ikke formålet med planlægningsfasen, men ser ud som om det er en afledt virkning af, at mit fokus er på at få rigtig gang i forretningen.

En anden afledt virkning er at jeg har bundet mig til at skulle holde foredrag om Lifewave plastre 2 gange hver uge + det løse.

Min forberedelse har dels gået på at se den første video fra Eric Worre, og læse i en bog af Mikael Hoffmann “Frihed – med residual indkomst” og så lave nogle indledende lister over hvad jeg gerne vil opnå.

I den anden video fra Eric Worre taler han om MÅL. Hvor er vi på vej hen. Grunden er at vi undervejs kommer til at spørge os selv “Hvorfor gør jeg det her?”
Målet kan for eksempel være et indtægtsmål, eller et mål for teamet, eller en rang du gerne vil opnå.

Se videoen her

Så for at få succes med planen er man altså nødt til at skrive sine mål ned på papir, og dele dem med sit team. Derefter skal man meditere lidt over hvorfor man gør det, og hvad det vil betyde for én at nå sine mål. Når det begynder at blive besværligt, så er det godt at have gjort sig klart hvorfor man gør det.

Næste indlæg følger på mandag.

Udgivet i Ikke kategoriseret

En kommentar til “Den første uge af forberedelsen
  1. Lisbeth Andersen siger:

    TAK

Skriv et svar