Har du herpes, træner du hårdt, eller er du veganer?

.. så mangler du sandsynligvis nogle vigtige aminosyrer.

L-lysin

Vidste du at mennesker med herpes udbrud har for meget L-arginin eller for lidt L-Lysin?

L-lysin er en essentiel aminosyre, som understøtter immunforsvaret – en helt naturlig stress bekæmper, og en vigtig faktor for begrænsning af herpes udbrud. Der er mest L-lysin i animalske fødevarer som kød, æg, ost og visse fisk.

”L-lysin spiller en vigtig rolle i vækst, sårheling, calcium absorption og omdannelsen af fedt i kosten til energi. L-lysin er “væsentligt”, hvilket betyder, at kroppen skal have det fra fødevarer, fordi den ikke kan lave det på egen hånd. En kost der er lav på L-lysin fører til muskelnedbrydning, da kroppen frigører L-lysin til væsentlige aktiviteter. ” – MDConsult.com

L-arginin

L-arginin er ligeledes en vigtig aminosyre, men har du ofte herpesudbrud skal du holde igen med fødevarer som meloner, rødt kød, valnødder, peanuts, garbanzobønner, mandler, mørk chokolade, kaffe og laks som har et højt L-arginin indhold.

Træner du meget og hårdt?

Så har du brug for både L-lysin og L-arginin. Du kan nemt øge indtaget af L-arginin med det nyeste indenfor naturlig sundhedsteknologi: Lifewaves nutrition drikke produkt Theta One.

Har du Herpes?

Så skal du enten tilføre mere L-lysin holdig føde til din kost eller tage L-lysin tabletter. Vi er mange der af gode grunde ikke vil undvære vores Theta One – ved at tage L-lysin kapsler kan du sagtens tage Theta One selvom du har herpes.

Er du veganer?

Så kan du enten tilføre mere L-lysin holdig føde til din kost eller tage L-lysin tabletter. De fleste veganere har for lidt L-lysin, men der er heldigvis relativt meget L-lysin i proteinrige grøntsager, såsom bælgplanter, kikærter og kidneybønner.
Theta One er lavet på råmælk fra kalve, så du må få din L-arginin gennem kosten.

INDHOLD I THETA ONE: Den største del af indholdet er Colostrum eller råmælk, som er en kilde til IgG. Pulveret indeholder også L-arginin (der blandt andet har med blodgennemstrømning at gøre) og SOD (som også støtter immunforsvaret). Desuden indeholder Theta One både B6 og B12 vitaminerne, samt folsyre og D-biotin. Alt sammen 100 % af hvad vi har brug for hver dag. Der er også tilsat Kalium, som er en nødvendig forudsætning for alle levende celler.

Theta One®
Theta OneColostrum er en kilde til IgG (immunglobulin G)
B6-vitamin bidrager til regulering af hormonaktiviteten
B6-vitamin hjælper immunsystemet med at fungere normalt
Ingen kunstige sødemidler, farvestoffer eller konserveringsmidler

Info om fødevarer med L-arginin:
http://www.dk.wedan.info/top-ni-fodevarer-der-indeholder-l…/
Generel info om L-arginin:
http://billig-protein.dk/kost…/aminosyre/fakta-om-l-arginin/
L-arginin og træning
http://news.bodylab.dk/artikler/1424-arginin-a-traening

Udgivet i Sundhedsteknologi

Skriv et svar