Jeg kan ikke finde emner – del 2

I sidste indlæg fik du ideer til Varmt Marked strategien. I dette indlæg vil jeg tage fat på “Lev dit liv strategien”

Lev dit liv strategien

Denne strategi er brugbar når du VIRKELIG er løbet tør for emner. Hvis du bare har talt med alle dine venner og familiemedlemmer, og der bare ikke er nogen tilbage du kan præsentere dit formidable produkt for.

Jeg kan ikke finde emner
Sæt ALLE sejl til!

1) Gør HVAD SOM HELST for at få en ny person i din downline. Find en i bussen, på posthuset, gennem annoncer, i et diskussionsforum, politisk organisation, single klubber osv.

Gør alt for dem, hjælp dem med at forstå forretningen, hjælp dem med at signe deres venner og familie op, hjælp dem med at gøre alt arbejdet – for så har du adgang til en ny persons liste. En liste over folk du formentligt aldrig har været i kontakt med. Når du har hjulpet vedkommende med at blive selvkørende, så finder du endnu en..

2) Når du møder folk på din vej, så bed dem om deres kontaktoplysninger. Synes du at servitricen behandlede dig godt, så sig det til hende, og bed om hendes nummer eller email. Fortæl at du samler på gode personlige oplevelser, og at du gerne vil dele en med hende senere.

Var fyren på tanken sjov, da du skulle betale efter du tankede benzin? Find en måde at komplimentere ham, og bed om hans kontaktoplysninger. Men husk: Det skal være ÆGTE. Det dur ikke at give komplimenter til folk, hvis man ikke mener det – det kan folk mærke, og så bliver oplevelsen ubehagelig for begge parter.

Hvad kan du ellers gøre for at finde nye kontaktpersoner når du har udtømt dine egne kontakter?
Gå i netværks gruppe (BNI/Even Weeks/og lignende), dyrk en ny sportsgren, meld dig til en hobby, gå på aftenskole, snak med folk der går tur med hunden, netværk som en del af dit liv. Alt er alligevel relationer – hvorfor ikke gøre det sjovt og spændende samtidigt med at du tjener penge?

Næste indlæg kommer til at handle om Social Media Strategien.
PS. Jeg har lige opdateret min liste – den jeg skrev om sidst – der er over 200 personer på den nu 🙂

Udgivet i Ikke kategoriseret

Skriv et svar