Jeg kan ikke finde emner – del 1

Synes du det er svært at finde emner til din forretning? Vil du gerne have nogle flere med i din Lifewave forretning, men du er løbet tør for venner?

Det problem har jeg også haft – indtil jeg begyndte at følge Eric Worre fra NetworkMarketingPro.com. Eric er vældigt dygtig, men han taler ikke dansk 😉 Så hvis du gerne vil have nogle af hans dugfriske tips på dansk, så kommer denetwork marketing her.

En undersøgelse som Eric har lavet med 4000 af hans “studerende” viser at 25% – langt den største del – synes at det største problem i Network Marketing er at finde nye emner. Med andre ord – man løber tør for venner.

Så hvordan finder du så nye venner og emner til din forretning? Nogle vil sige at kun fantasien sætter grænser for hvor og hvordan de findes. Men problemet er jo netop at du IKKE har fantasi til at finde dem – ellers havde du jo ikke problemet vel.

Eric havde selv problemer med at finde emner, og byggede 7 gange sin egen forretning op til ca. 30 mennesker i sin downline. Det var hvad han kunne overskue at servicere, for han stod for det hele selv. Han sørgede for at folk fik deres produkter, lærte om deres administration og inviterede til møder og events. Hvad Eric ikke kunne lære dem, var at gøre det samme som ham, og så faldt korthuset sammen. Hvordan vi kan gøre noget ved det problem tager vi i et andet indlæg.

Eric begyndte at iagttage andre som havde succes med at finde nye emner, og fandt ud af at der var 3 måder at gøre det på. Der er sikkert flere, men her er Erics bud.

 • Varmt marked strategi
 • Lev dit liv strategi
 • Sociale medier strategi

I dette indlæg vil jeg gøre rede for Varmt marked strategien.

Vi er alle startet med Varmt marked strategien. Vi begynder at tænke på folk, som vi tror kunne være interesserede i produktet, eller forretningsmetoden. Det er familiemedlemmer, vores bedste ven, eller ham/hende der snakker folk et øre af, som bare vil være HELT fantastiske at få med i vores forretning!

Allerede her knækker filmen for mange af os. Vi glemmer at skrive ned hvem vi tænker på, og holde ordentligt styr på hvem vi taler med, og hvad resultatet er, samt følge op på det uanset resultatet.

Lav en listeSkridt 1 er at lave en liste med alle dem du kender. ALLE. Familie, venner, bekendte, læger, tandlæger, skolelærere, sportsfolk, haveejere.. Sæt en hel dag af til at skrive listen, hvis det er nødvendigt – det er her dine penge vil komme fra i fremtiden, så gør det grundigt.

Når du har skrevet alle dem ned du kender, så gå listen igennem igen, og se om nogle af dem du har skrevet på har nogle venner eller bekendte, som du også kender. De skal selvfølgelig også på listen. De fleste mennesker vil her have hundredvis af navne, som de kan tage fat på.

Når listen er klar skal du begynde at prioritere folk på den, så du ved hvem du vil tage først, og hvem der kan vente lidt. Tænk over hvilken vinkel du vil præsentere dit produkt for hver enkelt person med. Det kan være en med smerter, så er det selvfølgelig vinklen at du kan hjælpe vedkommende med at fjerne dem, hvis de er villige til at prøve. Det kan også være en med en selvstændig forretningsperson i maven, som ikke har fået lov til at komme ud – hvor forretningsdelen og det at man kan bygge sin forretning langsomt og uden risiko er den helt rigtige vinkel. Du skal finde vinklen til hver enkelt, og så forberede samtalen med vedkommende.

Samtalen vil jeg tage fat på i et andet indlæg.

Hvis du stadig mangler måder at finde folk på, så arbejder jeg med en liste på flere hundrede måder at komme i tanke om flere folk man kan kontakte. Listen kommer Fra Eric Worre, og da det er noget han sælger, kan jeg ikke give den væk, men måske er der stemning for at vi holder et Network Marketing Seminar på dansk, så du kan få noget mere information? Skriv til mig, hvis du synes det er en god ide.

Udgivet i Ikke kategoriseret

En kommentar til “Jeg kan ikke finde emner – del 1
 1. Benny Drejer siger:

  Hej Ejvind.

  Ønsker at modtage dit nyhedsbrev,efter anbefaling fra Ina Damgaard. Er LW Dis under hende.
  På forhånd tak.
  Benny Drejer

Skriv et svar