Jeg kan ikke finde emner – del 3

Jeg kan stadig ikke finde emner!

Find emnerAt finde nye emner er en færdighed. Det er noget alle kan lære, hvis de ønsker det og er villige til at afsætte tiden til det. Når du har læst og forstået disse 3 indlæg om at finde emner, vil du aldrig mere mangle nogen at tale med om dit produkt og dine forretningsmulighed.

Del 1 handlede om at gå i dybden med alle dem man kender, og som man har glemt at man kender. Del 2 handlede om at få nye venner hele tiden – hver dag – ved at være vågen og på udkig efter mulighederne hele tiden

Del 3 handler om at få venner gennem Sociale medier som Facebook, Twitter, LinkedIn osv.

Emner gennem sociale medier

Du skal vide med det samme, at denne færdighed er tidskrævende, men den øger din sandsynlighed for at få succes med dit produkt mange gange.

Lad nu VÆRE med at skrive på din væg i Facebook at du søger sælgere til din fremadstormende virksomhed. Ud over at det virker desperat, så virker det som regel heller ikke. Og ja, selvfølgelig findes der undtagelser fra reglen..

Rigtige emner kan ej købes for penge…

Det du skal gøre er at være ægte venner med dine Facebook venner, Linked In kolleger eller Twitter buddies. Sørg for at mødes med dem ansigt til ansigt og snak sammen. Interessér dig for dem og bliv deres rigtige venner. Det er denne proces der tager tid og indsats fra dig.

Når det er lykkedes, så kan du enten diskret vise dem dit produkt (du bruger det selvfølgelig hele tiden selv), eller spørge dem om de vil hjælpe dig med at gennemgå dit produkt, fordi du gerne vil finde ud af hvordan folk ser på sådan noget. Det kaldes den indirekte metode.

Du kan også sige til dem at du ved at din forretningsmulighed ikke er for dem, men at du vil høre om de evt. kender nogen der kunne være interesseret i at tjene flere penge med noget deltidsarbejde. Det kaldes den super-indirekte metode.

Målet for dig er altså at:

  • Du aldrig mere skal være bekymret for om du kan finde emner.
  • Din downline kan gøre det samme – altså at det er kopierbart for dem at finde emner.

Hvis du bruger de 3 metoder får du aldrig mere mangel på emner.

Udgivet i Ikke kategoriseret

Skriv et svar