Kroniske lændesmerter kan afhjælpes naturligt

Afhjælp kroniske lændesmerter

Mange mennesker oplever i dag lændesmerter, som en del af hverdagen. Lændesmerter kan skyldes en blokering af energien i ryggen. Det kan også opleves som en stivhed, træthed eller ubehag i den nederste del af ryggen. Den smerte eller det ubehag kan påvirke vores evne til at yde vores bedste – både på arbejde og privat.

Akupunktur har traditionelt kunnet hjælpe med rygsmerter og stivhed
En traditionel behandling tager typisk 30-60 minutter, og kan involvere smerte fra nålen. Lifewaves plastre er i stand til at udføre det samme stykke arbejde som akupunktur, dog uden smerte, og uden at man af den grund skal være uddannet behandler.

Selvom nedenstående protokoller er “avancerede”, så kan de læres af alle. Det er dog vigtigt at lære alle punkter og plastre, inden man giver sig i kast med at eksperimentere. Følgende protokoller er til svære tilfælde af kroniske smerter, og mange vil aldrig få brug for dem, men hvis du har en interesse i at hjælpe folk med smerter, så kan din forståelse af disse protokoller gøre forskellen mellem succes og fiasko.

Har du ikke brugt Lifewaves plastre før, og kunne tænke dig at høre mere, så skriv til [email protected] – og du får en invitation til et gratis intromøde.

(Klik på billederne herunder for at se et større billede)

Protokol for kroniske lændesmerter

grundlæggende protokol kroniske lændesmerterET GODT STED AT STARTE er med følgende 3 plastre: Glutathione, Aeon og Icewave.
Glutathione placeres på GV4, Aeon på GV3, Icewave på BL23 (lænden): Hvidt på højre / brunt på venstre.
Endnu et sæt IW kan sættes på BL40 (knæhaserne). Man kan desuden udvide med et Aeon på GV14 og et Glutathione på CV6.

Den grundlæggende protokol herover kan ofte stå alene, men skulle det ske at man ikke får det ønskede resultat, så benyt en af de følgende avancerede protokoller.

bagdelsprotokollen for lændesmerterBAGDELSPROTOKOLLEN
IW eller EE kan sættes på smilehullerne på den nedre ryg. Vent i 5 minutter, og flyt dem så til den næste position, hvis smerten er uændret. Næste punkt er BL53. Vent igen 5 minutter, og flyt til BL54.Til sidst flyttes plastrene til GB30, hvis smerten stadig er uændret.
Hvis smerten bliver mindre på en af placeringerne, uden at gå i nul, så stack et Carnosine og et Aeon plaster på det hvide IW eller EE. Altså 3 plastre samme sted. Vent i 5 minutter. Hvis smerten ikke reduceres yderligere, så flyt Carnosine + Aeon ovenpå den brune IW eller det brune EE.

Er det ikke nok, så prøv at benytte 4 sæt IW eller EE på de 4 punkter. Igen kan du forstærke effekten med Carnosine og Aeon på først de hvide, og dernæst de brune plastre med 5 minutters intervaller.
1. Smilehuller
2. BL53
3. BL54
4. GB30

smerte blokerings protokollenSMERTEBLOKERINGS PROTOKOLLEN
Benyt en stack med Glutathione, Carnosine og Aeon.. Erstat det Aeon plaster der sidder på GV4 fra den grundliggende protokol med de 3 plastre stacket ovenpå hinanden. Nu sidder der et sæt IW plastre på hver sin side af stacken på BL23.
Flyt så alle 3 plastre, eller hele gruppen opad med en fingerbredde for hvert 5 minut. Det kan man fortsætte med indtil man når midten af ryggen – mellem skulderbladene. På samme måde er det muligt at flytte plastrene nedad med en fingerbredde hvert 5 minut, indtil man når halebenet.

Ovenstående metode tager lang tid, men er til gengæld meget effektiv når det gælder svære tilfælde af kroniske smerter i lænden, samt når der er tale om diskus-prolapser.

mildere lændesmerterTil de lidt mildere tilfælde, følger der her en simplere metode:
Brug et sæt IW. Den hvide sættes på GV14, mens den brune sættes på halebenet. Alternativt kan man benytte et Aeon på GV14, og Glutathione på halebenet. Selvfølgelig kan man også stacke Aeon + Glutathione ovenpå IW plastrene. Det kan være en fordel også at bruge et sæt IW på K1, for bedre resultat.

DEN DOBBELTE TRIANGEL
dobbelt triangel for lændesmerterI forlængelse af den foregående protokol, tilføjes et sæt IW på BL40, så der formes en dobbelt triangel. Denne fremgangsmåde kan også prøves med et sæt IW på BL23 i stedet for BL40. IW sættet på BL23 kan desuden flyttes op eller ned, som i smerteblokerings protokollen.

HUSK at smerte kan forsvinde på minutter, timer, dage eller måneder – det er individuelt hvor længe man skal blive ved.

Det er vigtigt at være motiveret for at opnå balance. Det er nødvendigt at teste alle muligheder indtil den bedste fremgangsmåde er fundet. Det er også nødvendigt at være vedholdende, og fokusere på at få positive resultater.

Kilde: Patchingprotokol.com (gratis område)

Udgivet i Sundhedsteknologi

Skriv et svar