Mad er fjende nummer 1

Mad er fjende nummer 1. Det er et faktum i USA nu (tal fra 2010), hvor mere end 600.000 er døde som et resultat af “dårlig diæt”. Mange mange flere får dårligt helbred af deres dårlige mad. (Kilde FSN og The Telegraph) Det er flere dødsfald end rygning forårsager!

Mad er fjende nummer 1Dårlig diæt er årsag til livsstilssygdomme, som cancer. Man regner med at 30-40% af alle kræfttilfælde kan undgås ved en bedre diæt.

I Finland har man nedbragt andelen af folk der bliver syge som følge af maden, med 65% mellem 1972 og 1994. ved blandt andet at bede bønderne om at skifte fra mælkeproduktion til bærproduktion. Arbejdspladser blev bedt om at lave anbefalinger til de ansattes frokost, og mærkning af mad blev udbredt på skoler, hospitaler og arbejdspladser over hele Finland.

Et andet aspekt ved dårlig diæt er overvægt. Man kan nemlig godt være overvægtig uden at få den rigtige næring til kroppen. Man kan sågar være “fed” uden at veje for meget. Så selv om man spiser en masse, kan man altså sagtens få mangelsygdomme, der fører til en for tidlig død. I Danmark regner man med at 50 % af befolkningen er overvægtig.

Hvad gør du for at få den rigtige næring? Tror du den er i din forarbejdede mad? Det er den ikke. Hvis du selv forarbejder din mad får du muligvis den rigtige næring, men hvis du køber færdiglavet mad, så er der simpelthen for lidt af de gode ting i, og så vil du være nødt til at supplere med kosttilskud.

Mad er fjende nummer 1?

Du har sikkert hørt “eksperter” udtale at “Så længe vi spiser en varieret kost, så behøver vi ikke kosttilskud”. Det er naturligvis rigtigt, men hvor mange kender du som spiser “varieret” som det er defineret af eksperterne? Er du blevet testet for at finde ud af om du har nok sporstoffer, mineraler og vitaminer i din kost?

Lifewave har lavet en rækker ernæringsprodukter, som kan hjælpe dig med at reparere og styrke dit system – hvis du vil vide mere om dem, så se her

Udgivet i Ikke kategoriseret

Skriv et svar