NM er blevet nemmere

Det er nemt. Det er hurtigt. Og det virker.

Network Marketing er blevet nemmere..

Eric Worre har brugt det seneste års tid på at teste en ny mulighed for os der er interesserede i at drive vores Network Marketing forretning så effektivt som muligt.

Han siger at det er det største gennembrud indenfor Network Marketing i 10 år, og selv om det lyder fantastisk, så understøtter hans test hvad han siger. Der er simpelthen flere aftaler med folk man gerne vil mødes med, når man benytter denne nye metode.

Du er sikkert vant til at skulle ringe til folk for at aftale et møde med dem. Du har måske endda studeret Erics fremgangsmåde, der sikrer højere succes når man gerne vil have møde aftaler:
ny metode mobil1. Hav travlt
2. Giv en kompliment
3. Invitér
4. Hvis jeg.. Vil du..
5. Aftal tidspunkt
6. Bekræft tidspunkt
7. Aftal næste telefonsamtale
8. Sig farvel

NM er blevet nemmere

Selv om denne fremgangsmåde virker, og den stadig er effektiv, så er der et problem. Folk er holdt op med at tage telefonen når den ringer.
Nogle gange når man hører en telefon der ringer, så er der ofte ingen der reagerer. Vi er blevet så vant til at det ringer allevegne, at vi bevidst vælger lyden fra. Hvornår har du for eksempel sidst set en teenager TALE i telefon? Nej vel? De sender tekst beskeder, og det går stærkt. Når du ringer til dem, er der intet svar, men kort efter kommer der en tekst besked til dig: Hvad vil du? De tvinger dig faktisk til at bruge deres foretrukne kommunikationsform, så hvorfor ikke også gøre det i din forretning.

Det var præcis hvad Eric Worre besluttede at undersøge, og resultaterne var uomtvistelige. Hvis du ikke allerede har set det, så kig med på dette 50 minutters webinar, hvor Eric fortæller alt om den nye metode. Og når du så har set det, så send en tekst besked til din downline og inviter dem til at komme og holde tekst party hos dig – snart!

Udgivet i Sundhedsteknologi

Skriv et svar