Sommer uden stråling

Sommerferien er overstået for de fleste, og den travle hverdag begynder igen. Det betyder også at Powerpatch igen begynder at fokusere på almindelige problemer, som vi kan løse på forskellig vis.

Efter at have udsat os selv for solstråler i sommertiden, så vender vi tilbage til store mængder elektrisk stråling af forskellig art, som Wi-Fi, bluetooth, 3G, 4G osv. efter ferien.

Al den stråling er der ikke længere megen tvivl om er skadelig – spørgsmålet er i stedet, hvor meget du ønsker at lade det påvirke dig, og hvad du kan gøre for at slippe for påvirkningen.

Her er et eksempel på hvad den skadelige stråling forårsager.

Denne amerikanske advokat har været storforbruger af mobiltelefon, og er nu død af forskellige slags kræft, forskellige steder I kroppen – lige der hvor mobiltelefonen har befundet sig mest. Se og hør hans historie ovenfor.

Den næste artikel handler ikke om stråling, men om den måde vi bruger mobiltelefonen. Nogle holder den mellem hovedet og skulderen, så de har hænderne fri. Dette kan, som beskrevet i artiklen, udvikle sig til svære sundhedsproblemer. Læs mere her http://www.naturalnews.com/050368_smartphone_dangers_chronic_pain_occipital_nerves.html

Foreningen May Day har holdt et meget informativt foredrag om hvor smart al den SMART teknologi egentlig er. Chancen for at du har set det, er forsvindende lille, for der har næsten ikke været nogen visninger af foredraget. Men hvis du gerne vil være klogere på hvorfor stråling kan være et problem, så er det 2 timer der er godt brugt. Der er dog en masse information, som jeg til tider syntes var volapyk, men det er vist prisen for at være på forkant med viden – man forstår ikke altid hvad der bliver sagt 🙂

Her er del 1:2

Her er del 2:2

Der er stadig ikke større undersøgelser der tyder på,at forekomsten af for eksempel hjerne tumorer er steget de sidste 20 år, men der er mange og vedholdende historier, der fortæller om enkeltstående tilfælde af kræft, som tilskrives brugen af mobil telefoner.

Som ordsproget siger ” der går ikke røg af en brand uden ild”, så indtil man kan bevise at der IKKE er et problem i forbindelse med stråling, så tager jeg i hvert fald mine forholdsregler.

I forbindelse med stråling, så betyder det at jeg bruger Lifewaves Matrix 2 til min mobiltelefon, og Y-age plastrene til at tage den oxidative stress, som stråling medfører.

Udgivet i Sundhedsteknologi

Skriv et svar