Lifewaveløbet 2015

Søndag den 21/6 2015 holdt vi første gang ”Lifewave Run” i Valby parken.

tine binzer får tak fra hekla

Tine Binzer får tak fra Hekla for den gode ide

Idé kvinden Tine Binzer, havde fået tilladelse til, at vi måtte løbe Valby parken tynd af kommunen, og omkring 30 glade motionister dukkede op for at deltage i dette første Lifewave løb

Formålet med at løbe eller gå, var simpelthen at få noget motion, se om vi hver især måske kunne løbe bedre med en Theta Fuel i maven, og nyde hinandens selskab.

Tine Binzer havde skabt de bedste rammer med en meget flot rute, hvor en del af turen foregik med udsigt til vandet. Desuden blev vi ramt af solskin, hvilket har været lidt af en sjældenhed i dette forår/denne sommer.

Man kunne vælge at løbe eller gå 5 eller 10 kilometer. De fleste valgte at nøjes med 5 kilometer ruten, selvom 10 kilometer ruten sådan set bare var den samme rute igen. Noget som især Network Marketing folk godt kan lide, fordi det jo handler om at duplikere.

peter andersson med familie

Peter Andersson med familie

Starten gik kl. 13, og Tine Binzer, som er fartholder hos Løbeklubben Sparta, satte tempoet. Vi var en 4-5 stykker i spidsen, og hurtigt blev det klart for mig at det gik for langsomt. Da jeg passerede vores fartholder, fik jeg at vide at nu skyldte jeg en omgang, så jeg løber ikke forbi en fartholder igen 🙂

Peter Andersson og jeg løb sammen indtil omkring 3 kilometer mærket, men da jeg åbenbart havde gode ben den dag, så fortsatte jeg, mens han tog en lille pause.

Jeg løb alene i front – for første gang nogensinde i min ”løbekarriere” – og glædede mig helt vildt til at komme først over målstregen, og måske endda imponere min kone og lille dreng.

Efter en halv time kom den første løber i mål. Det var ikke mig, for jeg for vild 🙂 Lige efter Rosenlunden skulle jeg have været til højre, men jeg drejede til venstre, og tog dermed løbets anden halvdel en gang til. Jeg opdagede at der var noget galt, da jeg havde løbet omkring 6 km – jeg burde jo have været fremme! Efter 7,6 km var jeg endelig i mål – sammen med dem der havde gået ruten 🙂

Hvad kan man lære af det? Lektion 1: Hvis du skal være forrest, så sørg for at have øjnene rettet mod målet, så du ikke ender med at bruge en hel masse energi på den forkerte aktivitet. Jeg kunne for eksempel have taget et kort med, som i hovedtræk fortalte mig hvor jeg skulle ende. Lektion 2 var, at hvis man har en der sætter farten, og løber/går i en bestemt retning – og det virker – så gør det samme som den person.

Så derfor opfordrer jeg nu alle til at beslutte sig for at deltage i Lifewave Run 2016 i københavn. Datoen er endnu ikke fastlagt, men det bliver formentligt i juni. Her vil vores allesammens fartholder Miguel Molina dukke op, og vise os vejen til målet (i overført betydning) – i forhold til selve løbet, bliver det nok nærmere Tine Binzer der er fartholder. Hold udkig her, for yderligere information og tilmelding.

Deltagere ved lifewaveløbet 2015

Deltagere ved Lifewaveløbet 2015

Udgivet i Sundhedsteknologi

Skriv et svar