Starten på de 90 dage

En god uges tid inden de 90 dage påbegyndes kan du begynde at tænke over hvilken event der skal afslutte de 90 dage. Vi mennesker elsker at holde fester, så selvfølgelig skal der også holdes en fest for det resultat der er nået når de 3 måneder er gået.

Eric Worre mener at man skal invitere folk til en event. Han mener også at man skal sælge billetter til eventen, men jeg er uenig. Det skal være sjovt at netværke, og der skal være en gulerod – ikke bare mere arbejde efter de 90 dage.

Så min plan er at rekruttere folk jeg møder og dem der er på min liste. Desuden er det min plan at inspirere folk til at bruge Lifewaves produkter, men beslutningen er deres. Og så skal jeg sørge for at mit hold holder fokus på opgaven. Det kan jeg gøre ved at holde ugentlige telefonmøder og månedlige team møder.

Som man siger i Lifewave – find 2 du gerne vil arbejde med, lær dem at bruge produkterne, og gøre det samme som dig – så har du en forretning.

Og det er så nu de dårlige nyheder kommer. Der skal arbejdes for at nå målet. I følge Eric kan du enten være fuld tid på projektet eller deltid. Fuld tid svarer til 16 timer i døgnet – fra 8 morgen til midnat. Deltid betyder 8 timer om dagen – når du er færdig med dit normale arbejde. Der skal ringes og mailes. Du skal ud og møde mennesker og holde dit hold til ilden. Der er meget arbejde, men det kan betyde hele forskellen for om du kan leve af din network marketing forretning, eller om du må nøjes med en deltidsindtægt.

Du kan selvfølgelig også skære ned på antallet af timer, og håbe at det er nok. Eller håbe på at en af dem du finder bare drøner derudaf og skaber din forretning for dig.

Det vi må sige til familie og venner er at “de næste 90 dage er jeg ikke til at træffe – jeg er ved at forandre vores livsvilkår”. Der er ikke plads til TV, film, skønlitteratur eller andre overspringshandlinger de næste 3 måneder.

Husk at planen skal være detaljeret og nøjagtig – måned for måned – uge for uge – dag for dag.

Se videoen og kom så i gang med at lave planen – sammen med mig 🙂

Udgivet i Ikke kategoriseret

Skriv et svar