Theta One 2014

Herunder kan du se udsendelsen fra onsdag aften (8/1 2014) om Theta One – det nye revolutionerende produkt fra Lifewave.

Indholdet i den nye Theta One er patentanmeldt. Herunder kan du se hvad det gør for dig.

Theta One Indhold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En slankere og stærkere krop
Næsten hver eneste person på planeten stræber efter en slankere og stærkere krop. Core System indeholder IGF-1 ( kendt for at støtte muskelmasse opbygning ), to former for L -Arginin ( væksthormon og nitrogenoxid forstadier) og kalium ( vedligeholder HGH niveauer ). Denne synergistisk skabte blanding findes ikke i noget andet produkt på markedet i dag .

Ungdommelig, strålende hud
Virkelig smuk og sund hud skal komme indefra, og er afhængig af de næringsstoffer du giver din krop. Core System anvender nitrogenoxid aktivitet , vækstfaktorer og silica for at hjælpe din hud så den ser ungdommelig og strålende ud.

Forstærker Immunsystemet
Naturen har aldrig tiltænkt os at blive udsat for den unaturlige stress vi står over for i dag , men nu er der en måde at kæmpe tilbage. Kernesystemet er fyldt med næringsstoffer, som hjælper og optimere immunsystemet. Core System indeholder en brancheførende 40% IgG fraktioneret råmælk, immunoglobuliner, peptider, vækstfaktorer, sialsyre, nukleotider ,nitrogenoxid forstadier ,SOD og kalium, som alle bidrager til at styrke kroppens naturlige forsvar .

Reducerer stress forbundet med aldring
Forskerne ved nu, at stress er den største årsag til aldring. Core System giver dig en kraftfuld løsning på stress dilemmaet. Vores patentanmeldte, plaster teknologi Aeon, reducerer stress i din krop inden for minutter efter påsætning. Kombineret med immunsystemets støtte, forhøjet antioxidant aktivitet (SOD) og goji bær ekstrakt ( superfrugt rost for anti-aldrings fordele ), levere Core Systemet en ny metode i den ældgamle kamp mod tiden.

Genopliver sexlyst og ydeevne
Både mænd og kvinder kan drage fordel af de kraftfulde effekter der leveres af Core System. Core System giver to forskellige former af L-Arginin , fordi begge er nødvendige for at have en indvirkning på seksuelle præstationer. Brug af kun én form af L-Arginin vil ikke skabe den samme effekt. L-Arginin bruges til at fremme nitrogenoxid aktivitet. Nitrogenoxid er kendt for at bidrage til at styrke og forstærke den seksuelle reaktion mekanisme i kroppen , hvilket giver en forbedring af den seksuelle energi. (Nitrogenoxid er det virkningsfulde middel i Viagra)

Udgivet i Ikke kategoriseret

Skriv et svar