Hvad gør Glutathione plaster?

David Schmidt udtaler følgende i en pressemeddelelse fra 2010: “Efterhånden som vi bliver ældre, eller bliver stressede, og vi dagligt udsættes for miljømæssige giftstoffer, så bliver vores krops glutathion niveauer udtømt. Det påvirker blandt andet vores lever, øjne og endda vores hørelse,” forklarer David Schmidt. “Vores nye LifeWave Y-Age Glutathione plaster øger blodets glutathione niveauer på en sikker og naturlig måde uden behov for pulvere, piller eller drikkevarer.”

Glutathione plasterForsknings resultater har vist, at når vi opretholder kroppens glutathione balance, så forbedrer vi den generelle sundhed, neutraliserer frie radikaler, der forårsager hudskader, fremmer frigivelsen af ophobede giftstoffer og hjælper med at minimere fine linier og rynker på hele kroppen.

“Vi har designet Y-Age Glutathione plaster til på en sikker, effektiv og økonomisk måde, at øge kroppens glutathionniveauer,” sagde Schmidt. “Dette plaster er baseret på en ny teknologi, der blidt stimulerer akupunkturpunkter for, at forbedre kroppens energi flow, så den får øgede antioxidant niveauer, svarende til, hvordan sollys kan øge kroppens D-vitamin-niveau.”

Mere om Glutathione plaster

Glutathione er så vigtigt fordi det er vores styrende antioxidant. Nogle kalder Glutathione for antioxidanternes moder, fordi det er nødvendigt for at de andre antioxidanter kan udfolde sig ordentligt 🙂

I 2013 blev Glutathione plaster Patent godkendt, og teknologien bag plastrene er ligeledes patent godkendt i 2014.

Lifewave er en bølge der ikke kan stoppes, og vi skal ikke blive forbavsede, hvis Lifewaves produkter pludselig findes på hospitaler verden over – så godt virker de.

Udgivet i Sundhedsteknologi

Skriv et svar