Tæt på Colostrum

Colostrum – eller råmælk – kaldes også verdens første “superfood”. Det er fordi Colostrum er det perfekte “kosttilskud”, da det indeholder et bredt spekter til vores immunforsvar OG hjælpestoffer til at bekæmpe sygdomme. Moder natur har skabt det perfekte “lægemiddel”.

colostrum fra køerEr colostrum sikkert? Tja, alle levende pattedyr har overlevet, hvis de har fået bryst, så det skulle være sikkert nok. Faktisk er der meget der tyder på at man får mangelsygdomme, hvis man ikke får Colostrum i starten af livet.

For at give os alle fordelene af råmælk med Lifewaves kosttilskud Theta One, er 40 % af indholdet Colostrum.

Colostrum er sat i forbindelse med følgende:

Influenza
Et studie fra 2007 viser at indtagelse af Colostrum er 3 gange mere effektivt end influenza vaccine.

Cancer
Et studie fra 1997 viser at Colostrum påvirker hudkræft, tarmkræft, brystkræft og lungekræft positivt. Det anbefales derfor at bruge Colostrum sum supplement i cancerbehandling.

Lungesygdomme
Bronkitis og andre luftvejsinfektioner bliver positivt påvirket i et studie fra 2001. I et ældre studie fra 1981 har babyer der får bryst færre tilfælde af bronkitis og luftvejsinfektioner sammenlignet med børn der drikker mælk fra flaske.

Gigtsygdomme
I 2004 viste et studie at Colostrum hæmmede udviklingen af gigt. To andre studier fra 1996 og 1999 viser at råmælken også ser ud til at mindske inflammation hos gigtpatienter.

Fysisk udfoldelse
Både som ung og gammel er det en fordel at tilføre råmælk. I et studie fra 2000 er det påvist at den maksimale iltoptagelse forbedres ved brug af Colostrum, og derved forbedres foreksempel evnen til at løbe betragteligt.

Kroppens sammensætning
Råmælk virker også fremmende på produktionen af muskler i forhold til fedt. Colostrum er bedre end andre proteinformer, som for eksempel “whey-protein” som mange atleter bruger. Studie fra 2004.

Smerter
Råmælk virker smertedæmpende og anti-inflammatorisk lokalt, som set i et studie fra 1993, hvor råmælken blev brugt på sår.

Blodtryk
Et studie fra 2004 viser at Råmælk påvirker de såkaldte ACE-hæmmere. Mange studier påviser en sammenhæng mellem dem og et lavere blodtryk.

Diarré
Hospitalsbesøg fører tit til diarré i en eller anden grad. Det er ofte i forbindelse med for store mængder antibiotika at man ser giftstoffet C-Diff give folk diarré. Colostrum IgG har en neutraliserende effekt på giften, der kan være dødbringende. I et andet studie fra 2005 påvirker Colostrum også effekten af kemoterapi behandling i maven og tarmene, hvor op til 60 % af skaden kunne undgås ved at spise/drikke råmælk forebyggende.

Allergi
Et 2002 studie viste at Colostrum kan modvirke allergier gennem dets IgE-blokerende indhold.

Immunsystemet
Colostrum påvirker både bakterier, svampe og virus positivt. Herudover bedres knoglevæksten, mave-tarm floraen og cellerne

Det psykiske
Maven og tarmene hænger sammen med psyken. Visse psykiske symptomer forsvinder når man supplerer med Colostrum.

Læs flere artikler om Colostrum

Udgivet i Sundhedsteknologi

Skriv et svar