Søvn problemer og hvad så?

30-35 % af alle danskere har problemer med at sove fra tid til anden. Det er ikke altid et kronisk problem, og de fleste oplever søvn problemer i perioder af deres liv. Det er helt normalt.

Spørgsmålet er om det også er naturligt at så mange har søvnproblemer, og at så mange har dem i så lang tid af gangen.

Sov bedre med søvn plasterSvaret er kort og godt: Nej.

Det er ikke meningen at vi skal have problemer med at sove i længere tid af gangen. Kroppen er i stand til at styre udviklingen af søvnhormonet Melatonin fra det øjeblik vi bliver født, men vi kan forstyrre eller ødelægge den styring gennem vores livsførelse.

Det vi spiser og drikker, det stressniveau vi lever med og vores skiftende arbejdstider er blandt årsagerne til dårlig søvn. Hvis vi lever fornuftigt sover vi naturligt, men hvis vi lever med stress og er vågne når vi burde sove, så kommer der kuk i søvnmønsteret.

Kan man gøre noget ved det på en naturlig måde? Svaret er JA!

Ved hjælp af Lifewaves Silent Nights Søvn plaster er man i stand til at få normaliseret sit niveau af melatonin, og det betyder at kroppen begynder at falde i søvn helt naturligt. Der er ingen bivirkninger ved at bruge søvnplaster, der er nemlig tale om energiterapi. Der er derimod mulighed for bivirkninger når man bruger sove medikamenter.

Ved at bruge Silent Nights Søvn Plaster opnår folk med søvn problemer gennemsnitligt 29% længere søvn og dybere søvn. Desuden oplever de 22% mindre vågentid hvor de ligger og vender og drejer sig for at falde i søvn. Der er desuden rapporteret 28% mindre rastløshed hos dem der benytter søvn plasteret Silent Nights.

Søvn plasteret Silent Nights er godkendt i Europa som Medical Device Class 1 – eller medicinsk udstyr.

Du kan finde meget mere information om produktet på Lifewaves hjemmeside

Udgivet i Ikke kategoriseret
Mærker: , , , ,

Skriv et svar