Mere energi?

Vi har i lang tid brugt energiplasteret til at øge vores energi niveau, men nu kan du kombinere plasteret med en energidrik fra Lifewave. Det forbedrer både vores energiflow, og optaget af næringsstoffer til kroppens energiproduktion. Lifewave vil snart komme på banen med et samlet produkt der kaldes et energi system – læs mere her

Theta Nutrition er en helt ny sundhedsteknologi, opfundet af LifeWave. Det er et system, som er baseret på banebrydende formler, og som leverer essentielle og funktionelle næringsstoffer til din krop på en målrettet måde. Alle Theta-formlerne er fremstillet af naturlige kvalitetsingredienser og indeholder ingen kunstige sødemidler, farvestoffer eller konserveringsmidler! Det bedste af det hele er, at de fleste mennesker opnår resultater med Theta-formlerne efter ganske få minutters brug.

Hvorfor er Theta bedre end mange andre tilskudsprodukter?
Selvom det i dag er vanskeligt at finde kvalitet, hurtig virkning og effekt i ét tilskudsprodukt, har Theta-formlerne alle tre. De er sikre, effektive og uden stimulanser. Hertil kommer, at andre tilskudsprodukter på markedet i dag mangler et leveringssystem for næringsstofferne, så resultaterne udebliver i månedsvis – eller helt udebliver! Theta-formlerne er anderledes, fordi de aktiveres af vores særlige leveringssystem for næringsstoffer, og derved hjælper mennesker til at opnå resultater indenfor kort tid.

Hvordan virker Theta?
Vores Theta Nutrition-serie har en kraftig kombinations virkning. Du tilføjer ganske enkelt en portion Theta Activate til hver Theta-formel produkt, inden du drikker det. Theta Activate gør at kroppen optager næringsstoffer hurtigere, og giver resultater, de fleste kan mærke på få minutter

Uden Theta Activate
Efterhånden som vi bliver ældre, bliver cellerne mindre, og det bliver vanskeligere for de ernæringsstoffer, vi tager som tilskudsprodukter, at trænge ind i cellerne. Hvis næringsstofferne ikke kan trænge ind i vores celler, reduceres deres virkning, og deres evne til at give hurtige resultater og bevare helbredet mindskes.

Med Theta Activate
Theta Activate er et navnebeskyttet system til levering af næringsstoffer, der er beregnet til at øge optagelsen af næringsstoffer i Theta-formel produkterme direkte ind i cellerne. Det er mere effektivt end typiske tilskudsprodukter.

Uden Theta activate Med Theta activate
med eller uden theta activate - mere energi

 

 

De fleste tilskudsprodukter, der er på markedet i dag, mangler et leveringssystem til næringsstofferne, som kan hjælpe de mere essentielle næringsstoffer med at trænge ind og udføre deres job i cellen. Denne mangel på en leveringsmetode medfører, at vi mennesker ofte hverken ser eller mærker fordelene i dage, måneder eller endda år.

Når næringsstofferne er kommet ind i cellen, øger kisel i Theta Activate cellens metabolisme og aktiverer dermed næringsstofferne, så de straks kan udføre deres job i kroppen, hvilket hjælper de fleste mennesker med at opleve fordelene inden for et par minutter!

Theta Fuel fordele:
· Niacin bidrager til mindre træthed og udmattelse
· Ingen koffein, ingen stimulerende midler
· Ingen kunstige sødemidler, farvestoffer eller konserveringsmidler

Indholdsdeklaration
theta fuel ingredienser

Theta Fuel og Heart interview med Steven Haltiwanger – interviewer Karen Kan

Udgivet i Ikke kategoriseret

2 kommentarer til “Mere energi?
  1. iben petersen siger:

    Hej Ejvind, det link du har lagt ind på siden om thetra fuel, dvs. interwiewet med steven haltiwanger , kan ikke startes op, det havde dog været interessant.
    Hilsen

    Iben petersen

Skriv et svar