Tæt på Theta Heart

Tæt på Theta Heart – en innovativ formel til dit hjerte

Med Theta Heart har Lifewave udviklet en innovativ teknologi, når vi taler om at optage gavnlige næringsstoffer i vores krop. Lifewave har ikke bare smækket en masse vitaminer sammen, men nøje udvalgt indholdet, så formlen bliver optimal. Lifewave har opfundet en helt ny måde, hvorpå næringsstofferne optages med det samme, så du oplever helbredsfordelene indenfor minutter.

Tæt på Theta HeartHjertet er vores vigtigste organ. Hvis hjertet svigter, dør kroppen.
Man kan måle på hjertet, hvor “sundt” det er, gennem hjerte rytme variabilitetstest. Allerede 5 minutter efter, at have drukket Theta Heart, kan man aflæse at hjertets rytme stabiliseres, og efter 30 minutter er effekten endnu tydeligere.

Tæt på Theta Heart indholdet

Magnesium
Der er 2 forskellige slags magnesium i Theta Heart. Man regner med at omkring 50 % af befolkningen har magnesium mangel i dag. Når akupunktur ikke virker, har man ofte set at klienterne havde en calcium og magnesium ubalance. Magnesium påvirker kroppens bio-elektriske system, da det er en elektrolyt. Magnesium påvirker også musklerne i kroppen i forhold til deres evne til at trække sig sammen.

Normalt tager det 10 måneder at forhøje ens magnesium niveauer til normal, hvis man tager kosttilskud i pilleform. Med Theta Heart tager det få minutter at opnå det samme

Ribose
Ribose øger energiproduktionen i cellerne. Ribose har også anti-ældnings egenskaber. Den vigtigste rolle for hjertet er IKKE at pumpe blodet rundt, men at varme blodet op. Det skal hjertet bruge energi for at gøre, og den energi kommer fra Ribose. Ribose forebygger også skader på hjertet.

Calcium
Calcium tilskud fås ofte i form af kalk eller østersskaller. Hvem spiser det? Theta Heart indeholder i stedet en naturlig form for Calcium kaldet Aquamin, som kommer fra tang. Tangen indeholder desuden 74 vigtige sporstoffer, som hjælper vores krop til bedre balance generelt.

B-vitaminer
B-vitaminer fås i mange slags. Der er dem, som man får i multi vitaminer, og så er der den dyrere og bedre slags, som optages nemmere i kroppen. Det er dem der er i Theta Heart i form af Thiamin (B1), Riboflavin (B2), D-biotin (B7), B6 og B12. B-vitaminerne skaber energi i cellerne, og er nødvendige for produktionen af blandt andet nye proteiner og hormoner. Du får 100 % af dit daglige behov for B-vitaminer dækket med Theta Heart. Du kan ikke få for mange B-vitaminer, da de er vandopløselige, og skylles ud, hvis de ikke kan bruges.

Fiber
Nutriose. Det er anbefalet at man får ca. 30 g. fiber dagligt, men de fleste får kun omkring 10 gram fiber dagligt. Med Theta Heart får man et tilskud af gode fibre.

Hvornår skal man drikke Theta Heart?
Det anbefales at man drikker Theta Heart om aftenen, da nogle finder effekten lettere sløvende.

Hvad koster det?
Som medlem af Lifewave kan du købe Theta Heart for omkring 40 kr. pr. portion (ved dollarkurs på 6)

Powerpatch afholder Theta møder, hvor du kan lære om alle produkterne. Næste møde er den 20/10 i Herlev. Hvis du gerne vil med, så skriv til os.

Udgivet i Sundhedsteknologi

Skriv et svar